Luk

Malmö-stopper: Specielt at møde Mbappé

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Östersunds FK
Allsvenskan (25/04)
Oddset 1,18 6,70 13,50
bet365 1,20 6,00 15,00

Malmös Anel Ahmedhodzic har fået godt med selvtillid, siden han stod overfor Kylian Mbappé i en landskamp, da han blev bekræftet i, at han har det rigtige niveua.

Anel Ahmedhodzic var tilbage i 2019 udlejet til Hobro, men siden da har stopperen haft godt med fart på. Han er nu en af Malmös største profiler, hvor flere europæiske klubber er ude efter Ahmedhodzics underskrift.

Han har også fået debut på det bosniske landshold, hvor han i marts måned stod overfor Kylian Mbappé, da Bosnien tabte med 0-1 til Frankrig. Det var alligevel en stor oplevelse for Ahmedhodzic at stå overfor verdensstjernen Kylian Mbappé.

Det fortæller han ifølge Fotbollskanalen.

- Det var specielt. Jeg har aldrig spillet mod en så hurtig spiller før. Jeg var nødt til at justere mit forsvarsspil lidt og prøve at læse ham bedre. Men det var dejligt at møde ham, udtaler Anel Ahmedhodzic.

Men Malmö-stopperen fik faktisk meget mere ud af mødet, da han også fik testet sig selv af mod de bedste spillere i verden, og det bekræftede ham i, at han godt kan være med.

- Det føles godt at spille mod verdens bedste hold, som jo vandt VM. Det var rart at kunne se, at jeg har det niveau. Det blev jeg i hvert fald bekræftet i.

22-årige Anel Ahmedhodzic har kontrakt med Malmö frem til 31. december 2023.

 


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 20. april