Luk

Malmö tabte til oprykkerne i femmålskamp

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Varbergs BoIS FC - Malmö FF 3-2
Allsvenskan
25' 1-0 Keanin Ayer
52' 2-0 Junes Barny
64' 2-1 Lasse Nielsen
80' 3-1 Astrit Seljmani
90' 3-2 Eric Larsson

Malmö FF løb søndag ind i et nederlag ude mod oprykkerne fra Varbergs BoIS FC, der slog de nykronede svenske mestre med 3-2. Lasse Nielsen, Jonas Knudsen og Sørens Rieks startede inde for Malmö FF.

Søndag eftermiddag gik de nykronede svenske mestre fra Malmö FF ind på græstæppet til udekampen mod Varbergs BoIS FC.

Mesterskabet var i hus, og det viste sig også i benene for gæsterne, der havde danske Lasse Nielsen i midterforsvaret, Jonas Knudsen fra på venstre back og Søren Rieks på venstre kant.

Efter 25 minutters spil bragte Keanin Ayer Boya således værterne i front, da han fik fat på bolden få meter fra stregen og let prikkede den i kassen.

På trods af et større spilovertag, så lykkedes det ikke Malmö FF at spille sig tilbage i opgøret, og så sluttede første halvleg med en stilling på 1-0 til hjemmeholdet.

Fra starten af anden halvleg forsvandt sejren længere ud af syne for gæsterne. Efter 52 minutter blev Junes Barny sendt i dybden i feltet, og foran målmanden var han sikker i sin sag og hamrede bolden i kassen. 2-0.

Lasse Nielsen fik efter 64 minutter headet lidt håb tilbage i gæsterne, da han steg alene til vejrs på et indlæg og let dirigerede bolden over i det fjerneste hjørne.

Med ti minutter før tid lykkedes det værterne at slippe afsted på et kontraangreb, og for enden af angrebet fik Astrit Selmani bolden i fødderne i feltet, og han scorede sikkert ved at sende bolden i modsatte hjørne langs græsset. 3-1.

Længe så det ud til at blive slutresultatet, men dybt inde i overtiden fik Eric Larsson bolden for fødderne bagerst i feltet på et indlæg, og med et resolut spark sendte han bolden i kassen. 3-2.

Comebacket udeblev for gæsterne, og dermed kunne Varbergs BoIS FC juble over de tre point, der efterlader dem i sikker afstand fra nedrykningsstregen med én kamp tilbage af sæsonen.
 


Af Lasse Rene
Torsdag 28. januar