Luk

Malmö-træner om skadet AC: Føler med ham

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Malmö-træner om skadet AC: Føler med ham
Foto: Malmö FF

Infoboks

Malmö FF - Dynamo Kiev
Europa League Gruppe B (28/11)
bet365 2,45 3,20 2,87
NordicBet 2,60 3,25 2,90
Oddset 2,55 3,15 2,80

Malmö FF-træner Uwe Rösler fortalte efter gårsdagens sejr, at Anders Christiansen sandsynligvis er ude i den sidste og afgørende kamp om guldet i Allsvenskan lørdag.

Efter en tre uger lang skadespause kom Anders Christiansen på banen og blev helten for Malmö FF, som mandag aften holdt sig inde i kampen om guldet i den svenske liga med en 2-0-sejr over AIK.

Men den danske midtbanespiller måtte kort efter lade sig udskifte med en skade igen, og derfor mener Malmö FF-træner Uwe Rösler, at det er usandsynligt, at 'AC' tager del i den sidste og afgørende runde i den kommende weekend.

- Det ser ikke godt ud. Desværre er det usandsynligt, at han kan være med på lørdag. Han sidder med tårer i øjnene, fortalte Rösler efter kampen ifølge MFF's hjemmeside og fortsatte.

- Efter at have været væk i tre uger kom han tilbage og var en stor tilgang for os. Vi håbede på at kunne bygge videre på det, men det blev det så sådan her. Jeg føler med ham.

Malmö FF er lige nu nummer tre i Allsvenskan, hvor man er á point med Hammarby på andenpladsen og har tre point op til Djurgården.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 16. november
Fredag 15. november