LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Manchester City legede sig til storsejr

| Champions League | 21 kommentarer
Wigan i ekstase efter FA Cup-sensation: Her invaderer fans banen
Direkte rødt: Tingene spidser til for City mod Wigan i FA Cuppen
Manchester City legede sig til storsejr
Foto: Getty Images
Ilkay Gündogan scorede to mål, da Manchester City holdt legestue mod Basel og vandt Champions League-ottendedelsfinalen med 4-0 i Schweiz.

Basel skulle på lidt af en opgave, da de tirsdag aften bød suveræne Manchester City op til dans i ottendedelsfinalen i Champions League.

Manchester City dominerede ikke overraskende fra første fløjt, og efter et kvarter faldt første store chance - og mål.

Kevin De Bruyne tog sig af et hjørnespark, og i boksen steg Ilkay Gündogan til vejrs og pandede Manchester City på 1-0. Og så gik det ellers stærkt.

Bare fire minutter senere øgede Bernardo Silva til 2-0, efter et indlæg af Raheem Sterling kun blev halvklaret af Basel-keeper Tomas Vaclik.

City kom også på 3-0 kort efter, da Sergio Aguero tog chancen uden for feltet, og bolden fik lov at sejle hele vejen i mål, hvor Basel-målmand Vaclik igen så sløv ud.

Manchester City havde altså scoret tre mål på ni minutter, men Pep Guardiolas tropper trykkede ikke på bremsen. Gæsterne fortsatte ufortrødent med at cruise sig igennem Basels passive defensiv.

Basel var derfor heldige med at gå til pause med 'blot' 0-3.

Mohamed Elyounoussi havde et udmærket langskudsforsøg kort inde i anden halvleg, men så tog City ellers fat igen.

Ilkay Gündogan stod for lidt af en perle efter 53 minutter. Han modtog bolden fra Sergio Aguero, tog et par træk ind i banen og drejede så bolden ind i mål fra kanten af feltet. 4-0 via et smukt mål af Gündogan.

Herefter løftede City foden en anelse fra speederen og tillod Basel mere plads frem ad banen. Mohamed Elyounoussi og Dimitri Oberlin var de få positive indslag for Basel tirsdag aften.

Manchester City var i fuld kontrol, og Basel magtede ikke at skabe meget offensivt mod slutningen af kampen, og derfor cruisede Pep Guardiolas tropper stille og roligt 4-0-sejren i hus.

Stream Huddersfield – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar