Luk

Manchester United giver Lindelöf lang aftale

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
Premier League (20/10)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 5,30 4,10 1,70
Oddset 5,00 3,90 1,67

Manchester United meddeler, at de har forlænget med sin svenske stopper Victor Lindelöf. 

Manchester United hentede i sommeren 2017 den svenske stopper Victor Lindelöf i Benfica, og han har efterhånden udviklet til stamspiller. 

Manchester United meddeler onsdag, at de har forlænget samarbejdet med den 25-årige svensker frem til sommeren 2024 plus option på et år mere. 

- Victor har etableret sig selv og er blevet en meget vigtig del af vores hold. Han bidrager med ro på banen, og jeg kan se, hvor målrettet han er til at hjælpe denne klub og til blive succesfuld her, siger manager Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Jeg er ekstrem glad for, at han har viet sin fremtid til Manchester United. Vi ser alle frem til at arbejde sammen om at levere succes og bringe United tilbage til, hvor vi ved, at klubben hører til.

Lindelöf står indtil videre noteret for 74 kampe og ét mål for United. 


Af Mikael Blond

7 kommentarer

Lezcano 17:11          
Det er vel ca lige så gode nyheder som da Arsenal nuppede David Luiz :)
MartinHerold 17:42          
Tjoh. Har han ikke gjort det udmærket?
Malresi 17:47          
Synes nu at Lindelöf er mere stabil end David Luiz, der er faldet noget af på den. Og der er jo så også nogle år til forskel på de to. Lindelöf har sine udsving fra tid til anden, men det virker til at United forsøger at få den defensive stamme til de kommende sæsoner etableret med signingen af Maguire og Wan Bissaka og forlængelsen af De Gea og Lindelöf kontrakter. Det kan blive godt... Uniteds problemer er længere fremme af banen som jeg ser det.
Ignorado 19:35          
Uniteds problemer er længere fremme af banen som jeg ser det.
Men når man ikke kan holde clean sheet mod Wolverhampton, Palace og Southampton er alt ikke helt som det skal være.
LaPioche 20:05          
Palace og Southampton hjemme, ja.

Men alle kan komme i problemer på Molineux. I øvrigt lidt af et freakmål fra Neves i den kamp, der ikke siger ret meget om forsvaret.

Lindelof har kæmpet sig op i forsvarshierarkiet, så det giver fin mening at belønne ham for det. Men han har trods alt stadig en del at forbedre, så jeg håber ikke de har fordoblet lønnen.
Malresi 20:38          
@ Ignorado

Jeg nævnte ikke at forsvaret er problemfrit... Men at de kan spilles sammen til en stærk enhed over en sæson eller to.
Starlord9900 20:49          
lækker forlængelse. Så har vi 3 fremtids sikret kort i forsvaret (harry, wan og linde). Nu mangler Shaw at bevise sig over en sæson uden skader, dårlig form og hvad der ellers har været.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober