Luk

Mancini får ny lang aftale: Sigter efter et trofæ

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Italien - Wales
EM Gruppe A (20/06)
YouBet 1,51 4,30 7,25
bet365 1,53 3,90 7,00

Italiens landstræner, Roberto Mancini, har mandag forlænget aftalen med det italienske forbund, så han står i spidsen for Azzurri frem til 2026, hvor der er VM i USA.

På dagen hvor Roberto Mancini forventes at offentliggøre sin bruttotrup forud for EM, har det italienske forbunds præsident netop fortalt, at Mancini har forlænget sin aftale frem til 2026.

Det skriver flere italienske medier, og Football Italia citerer præsident Gabriele Gravina.

- Vi vil skabe kontinuitet i vores arbejde og udover at vinde et trofæ, så er der et projekt at arbejde på, siger Gravina og fortsætter:

- Mancini har arbejdet forrygende over de seneste år og det var et spørgsmål om respekt overfor forbundet og vores fans at fortsætte med dette projekt.

- Vi vil tage os af fansenes entusiasme, og nu sigter vi efter at vinde et trofæ, som har manglet i flere år, og vi skal sætte os selv forrest, men uden at overtænke det, hvis det ikke sker, for kun et hold kan vinde i sidste ende.

Med forlængelsen står Mancini altså i spidsen for det italienske landshold frem til VM i 2026, hvilket betyder, at han står foran to EM-slutrunder og to VM-slutrunder med Italien – hvis kvalifikationen altså lykkes.

Opdateret: Forbundet har efterfølgende bekræftet, at Mancini har skrevet under på en aftale, som løber til 2026.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni