Luk

Mancini: Håber vi spiller på samme måde igen

| VM | 3 kommentarer

Infoboks

Italiens landstræner, Roberto Mancini, håber på, at europamestrene spiller på samme måde mod Schweiz, som de gjorde i torsdagens 1-1-kamp mod Bulgarien, fortæller han.

Italien fik blot 1-1 mod Bulgarien i torsdagens VM-kvalifikationskamp i Gruppe C.

Søndag aften skal europamestrene så til Schweiz, hvor italienerne spiller deres femte gruppekamp.

Selvom det ikke blev til en sejr i torsdagens kamp mod Bulgarien, så fortæller Italiens landstræner, Roberto Mancini, at han ikke vil se nogen ændringer i præstationen mod Schweiz.

- Jeg håber, vi spiller på samme måde som i Firenze (mod Bulgarien, red.), og især som vi spillede i anden halvleg, fordi hvis vi skaber så mange chancer igen, så vil vi helt sikkert score på flere af dem.

- Et uafgjort resultat kan komme, men det bør ikke ændre vores tilgang til kampen, siger Roberto Mancini ifølge Football Italia.

Kampen mellem Schweiz og Italien sparkes i gang klokken 20:45.

Inden opgøret i Gruppe C er Italien på førstepladsen med 10 point efter fire kampe, mens Schweiz er på andenpladsen med seks point efter to runder.


Af Krister Olsen

3 kommentarer

fetaehhgodt 21:15          
Det er sjovt at den her indstilling kunne Hjulmand ikke have i Danmark.

I Italien er fodboldmedierne på et meget højere niveau, og de tænker ikke kun i resultater, men bedømmer helheden og de mange nuancer der spiller ind i en kamp.

Havde noget lignende blevet sagt af en dansk landstræner ville han blive slaget i de danske medierne.

Det er lidt komisk at et stor fodboldnation, der endda lige velfortjent er blevet Europamestre, der accepteres sådanne udtalelser. Mens i Danmark er kravet at de hver eneste kamp skal vinde mindst 8-0. Ellers bliver de haglet ned.
Dethlefsen 22:12          
Sikke noget sludder du fyrer af. Hvordan kan du udlede noget som helst omkring de Italienske medier ud fra hvad Mancini siger omkring et skuffende 1-1 hjemme mod Bulgarien? Nu har de lige vundet EM, så tænker at han er i good standing, også hos medierne. Men det har da intet med mediernes niveau, kontra danske medier.
fetaehhgodt 01:38          
Nu har jeg så tilfældigvis læst mange af de italienske aviser. Og godt være det til tider kan være en galehus på mange områder i Italien. Men deres fodbolddækning, er generelt på et meget højt niveau. De er yders velinformerede.
Som en modsætning nævne, og ja er lidt generaliseringer her indrømmer jeg, - der er England generelle niveau totalt håbløs og naivt.
Søndag 24. oktober