LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mancini: Nederlag vil ikke ændre meget

| UEFA Nations League A | 0 kommentarer
Highlights: Overtidsscoring sikrede Italien sejren mod Polen
Highlights: Italien kunne ikke få bugt med Ukraine
Mancini: Nederlag vil ikke ændre meget
Foto: Getty Images

Infoboks

Italien - Finland
EM Kvalifikation Gruppe 10 (23/03)
NordicBet 1,32 5,15 10,50
Oddset 1,30 4,90 10,50
Den italienske landstræner, Roberto Mancini, fortæller, at det aldrig har været målet at vinde holdets Nations League-gruppe.

Det italienske landshold har ikke vundet en kamp af betydning i over et år, og indledningen på Nations League-turneringen har heller ikke været prangende med nederlag til Portugal og uafgjort hjemme mod Polen.

Søndag gælder det så igen et opgør mod Polen, men landstæner Roberto Mancini er ikke bekymret over holdets situation. Heller ikke, selvom det skulle blive til et nederlag i søndagens udekamp.

- Hvis vi taber i morgen, er der ikke meget, der ændrer sig. Det betyder ikke, at vi misser kvalifikation til EM. Nations League blev skabt, så landsholdene ikke undervurderer venskabskampe. Jeg ser ingen grund til at skabe drama omkring det, siger Roberto Mancini ifølge football-italia.net og fortsætter:

- Du opbygger ikke et helt nyt landshold på fem kampe. Jeg er kun lige starter dette projekt, og målsætningen er at kvalificere sig til Europamesterskabet.

- Da vi startede, var målet at genopbygge holdet og efterlade et nogenlunde indtryk i Nations League, men det er dét. Resten er arbejde, vi vil høste frugterne af senere. Det tager lidt tid, det er ikke simpelt, men vi forsøger at finde den gruppe, der kan præstere store ting til EM, fortæller den italienske landstræner.

Kampen mellem Polen og Italien fløjtes i gang søndag klokken 20:45.Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts