Luk

Mancini: Østrig var sværere end kvartfinalen

| EM | 8 kommentarer

Infoboks

Italien - Østrig 2-1
EM Slutspil
95' 1-0 Federico Chiesa
105' 2-0 Matteo Pessina
114' 2-1 Sasa Kalajdzic

Den italienske landstræner Roberto Mancini tror, at ottendedelsfinalen mod Østrig var sværere end det, der venter i kvartfinalen. 

Italien skulle bruge forlænget spilletid for at komme videre fra ottendedelsfinalen, som de endte med at vinde 2-1. 

Dermed fik italienerne 30 minutter ekstra i benene, og landstræner Roberto Mancini havde efter kampen en følelse af, at det her var en sværere kamp end det, der venter i kvartfinalen.

- Jeg vidste, at det ville blive hårdt. Formentligt hårdere end kvartfinalen. Kampe kan dreje i den forkerte retning, men vi spillede godt og fortjente det. Den her test kan være god for os. Vi måtte vise en stærk mentalitet. 

- Vi fik den hjem, fordi vi fortjente det. Vi indkasserede efter et hjørnespark, men vi måtte indkassere før eller siden. 

- Vi burde have scoret de to mål meget tidligere, så vi ikke var gået i forlænget spilletid, og vi blev trætte, men vi vandt fortjent, siger Roberto Mancini ifølge Football Italia efter kampen.

Italien møder Belgien eller Portugal i kvartfinalen. 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Hmmfobold 08:21          
Østrig sværere end Belgien eller Portugal...
Konsulenten 08:33          
Ja den forstår jeg heller ikke, tænker umiddelbart de ryger ud til Belgien
Mac2907 08:38          
Haha, nogle gange skal en person bare holde sine tanker inden i. Det her er er jo en voldsom "komiske ali", som skjuler over et Italiensk hold/træner som er gennemsyret af arrogance og (op)finder en årsag til den modgang og svære kamp de fik. At sammenligne AUT med POR eller BEL……man mangler ord men ikke mening.
Yetti 08:45          
Eller også tænker han på det psykiske i at skulle spille en play-off kamp. Det kan psykisk være en udfordring at komme over "bumpet" første gang og dermed undgå den enorme skuffelse det ville være at være "1 and done"!
Preben Selleri 08:55          
Brug nu indersiden af jeres hoveder. Det var en taktisk svær kamp. Mod Belgien bliver det mindre taktisk. Belgien presser ikke specielt meget, og der bliver mere plads på den sidste tredjedel. Kan sgu ikke se det store lys i Belgien. Defensivt er de ikke prangende. Deres tempo er ikke hjere end italiens. Tværtimod. Teknisk er italien bedre allround. Men Belgien har store individualister. Det bliver spændende.
VikingStar 10:04          
Østerrike er en vond nøtt for alle de møter, med sitt høye presspill. Samtidig vil Italia garantert møte bedre offensivt lag i neste.
Acheron 3 10:55          
Uanset om Italien møde belgierne eller portugiserne i kvartfinalen så er begge to modstandere som ikke pakker sig på samme måde som Østrig gjorde, men giver dig plads til at spille fordi at de selv vil spille.

Østrig greb i øvrigt kampen an på samme måde som vi sandsynligvis selv ville have gjort, og deres taktik var trods alt tæt på at lykkes.
Fredag 23. juli