Luk

Mandagsbold: BIF-problemer og kloge SIF

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Mandagsbold: BIF-problemer og kloge SIF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Infoboks

AC Horsens - Silkeborg
Sydbank Pokalen (23/09)
bet365 3,20 3,50 2,05

Mikkel Beckmann og Martin Ørnskov roser Silkeborg for præstationen på Brøndby Stadion og dykker ned i Brøndbys udfordringer.

De forsvarende mestre fra Brøndby smed igen fredag point i 3F Superligaen, da holdet måtte nøjes med 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Silkeborg.

Gæsterne spillede en stærk kamp og kunne have fået mere end det ene point, og det skyldes både Silkeborgs styrke og Brøndbys problemer.

Det mener Martin Ørnskov, som var den ene gæst i seneste udgave af bold.dk’s podcast Mandagsbold.

- Man sidder og bliver lidt irriteret og ærgerlig over, at det ikke lykkes mere for Brøndby, siger Ørnskov.  

- For mig at se var det en lige kamp, også mere lige, end det burde være på Brøndby Stadion. Brøndby har den her identitetskrise med at være et mesterhold, som ikke rigtig kan få det til at fungere og kæmper med det. Det er to hold i vidt forskellig forfatning.

- Silkeborg er et meget stærkt oprykkerhold og havde læst Brøndby godt, da de godt vidste, hvor Brøndby er farligst, så de stillede sig lavt og var svære at spille imod.

Mikkel Beckmann deler Ørnskovs opfattelse af, at Brøndby har store udfordringer, mens Silkeborg ser langt stærkere ud, end holdet gjorde for et par år siden, hvor det også netop var rykket op i Superligaen.

- Jeg vælger at rose Silkeborg, for det var virkelig en klog udekamp, de spillede, måske i virkeligheden atypisk Silkeborg, da de stillede sig meget dybt og tog alt ud af Brøndbys omstillinger.

- Den største forskel på det Silkeborg-hold, som er oppe nu, kontra det Silkeborg-hold, som var oppe for et par år siden, er, at de spiller med hjernen og ikke er på grænsen til naiv fodbold.

- Der er nogle lidt større udfordringer end som så med Brøndbys hold. Der er nogle udfordringer med diamant-formationen, især med deres backs.

- Jeg synes ikke, at Bruus eller Mensah er dygtige nok i en firebackkæde. De er mere offensivt tænkende, og de her wingbackpositioner, som er i deres anden formation, passer dem langt bedre, hvor de ikke skal være forsvarsspillere med stort F, som de skal i en firebackkæde.

Hør, hvad Beckmann og Ørnskov ellers havde at sige om fredagens pointdeling i Brøndby og om de øvrige fire kampe, som er afviklet i denne Superliga-runde i Mandagsbold.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september