Luk

Mandagsbold: Brøndby tager guldet igen

| 3F Superliga | 27 kommentarer
Mandagsbold: Brøndby tager guldet igen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,05

Mikkel Beckmann tror på, at Brøndby tager mesterskabet igen i denne sæson, men påpeger, at det kræver forstærkninger i forsvaret, og at Andreas Maxsø bliver.

Brøndby gik søndag ind til denne Superliga-sæson som forsvarende mestre, og Niels Frederiksens tropper kan sagtens kæmpe med om titlen igen i denne sæson.

Det spår Mikkel Beckmann i den første udgave af bold.dk’s nye podcast om dansk fodbold, ‘Mandagsbold’.

Beckmann tror på, at Brøndby genvinder det danske mesterskab, men han vurderer samtidig, at det i så fald kræver forstærkning til forsvaret, og at anfører Andreas Maxsø bliver i klubben. 

- Jeg synes faktisk ikke umiddelbart, at der er nogen favorit. I sidste sæson var der en større favorit i FCM, hvilket jeg også havde selv, og så endte det med Brøndby, siger Beckmann.

- I år synes jeg, at den er helt lige, og jeg kan ikke se, at noget hold er markant stærkere end andre, så jeg regner faktisk med, at der kommer flere hold med og nærmer sig. Mesterskabet er måske lidt billigt til salg, så det ville ikke overraske mig, hvis det blev et helt fjerde hold.

- Men jeg tror faktisk, at det bliver Brøndby, som tager den igen, for de kommer til at hente nogle forstærkninger. Det er dog altafgørende, at Maxsø bliver, for gør han, som er så stor og vigtig en spiller, ikke det, så har jeg dem ikke som mestre.

Podcastens anden gæst, Andreas Granskov, tror mere på, at FC København tager titlen foran Brøndby og FCM.

- Det bliver FCK. Det virker til, at de har fået styr på det rundt om holdet med en sportsdirektør og træner, som ved, hvad de vil. De er begge to markante skikkelser i dansk fodbold, og det bliver spændende at følge, siger Granskov.

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

 


Af Mikkel Nøhr

27 kommentarer

bruger 189768 10:53          
Overlever Thorup ??
Arsenalfan36 10:56          
Fint oplæg til debat. Jeg tror ikke på det, men alt er muligt for Brøndby IF.
Boomhauer 11:03          
Mikkel Beckmann fremstår ikke specielt fodboldkyndig her. Det er muligt at han håber BIF bliver mestre, men at han tror det, er godt nok vildt! Selv de fleste af de mest inkarnerede BIF´ere vil have svært at følge ham...
Nobeltwist 11:03          
Alt andet end et sikkert mesterskab til FCK vil være en gigant fiasko, men indtil videre har det ikke indikeret at de er kommet videre fra sidste sæson. FCM er stadig en børnehave, hvor spillerne ikke lige føler for at spille. Det der afgør det bliver hvem der får hentet bedst ind i resten af vinduet, en hjulbenet brasilianer rykker ikke det store på vægtskålen.
AlecT 11:24          
@Boomhauer
Som Brøndby fan tror jeg bestemt heller ikke på det, men gjorde jeg så heller´ ikke sidste sæson :)
oynaz 11:25          
FCK: 40%
FCM: 30%
BIF: 20%
AGF: 5%
FCN: 4%
Andre: 1%

Sådan cirka?
mholmm 11:28          
@ Boomhauer
Jeg ser skam heller ikke Brøndby som favorit, den må FCK og FCM tage, da jeg synes der trupper er bredere og har mere kvalitet bredt fordelt i truppen. Så er det mere en spørgsmål om de kan få spillerne til at spille som en enhed, hvilket vi stadigvæk har til gode at se.

Men Beckmann argumenterer da i det mindste for hans holdning, hvor du blot sender et kort postulat ud, uden nogen form for argumenter. Så i den henseende virker Beckmann da mere fodboldkyndig end hvad du umiddelbart bibringer til debatten.
Mandag 26. juli