Luk

Mandagsbold: FCK-duo er salgsobjekter i SL

| 3F Superliga | 10 kommentarer
Mandagsbold: FCK-duo er salgsobjekter i SL
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,19
Oddset 3,30 3,55 2,15
bet365 3,30 3,40 2,20

Mikkel Beckmann vurderer, at Victor Nelsson og Mohammed Daramy er blandt Superligaens mest oplagte salgsemner denne sommer.

Superliga-profiler som FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana og Brøndbys Jesper Lindstrøm er allerede blevet solgt denne sommer, men måske ryger der flere profiler, inden vinduet lukker.

Og selvom FC København har haltet gevaldigt i de første kampe i sæsonen, kan de næste store salg meget muligt komme fra FCK.

Det vurderer gæsterne i dagens udgave af bold.dk's podcast 'Mandagsbold', Andreas Granskov og Mikkel Beckmann, som begge peger på et par unge FCK-profiler som nogle af ligaens største salgsobjekter.

- Jeg mener blandt andet, det er Daramy i FCK, som jeg dog synes, ville have godt af at få en sæson mere i FCK, siger Granskov til 'Mandagsbold'.

- Han har nogle spidskompetencer, man ikke ser så ofte, og så har han alderen med sig, og hvis der skal mange penge på bordet, er det rigtig vigtigt, at spillerne er unge. 

- Han har fået seniorkampe på højeste niveau i Danmark og har noget x-faktor, som man ikke tit ser.

Dagens anden gæst Mikkel Beckmann peger også på Daramy og mener, at FCK også har en anden spiller i truppen, som tiltrækker sig interesse fra udlandet.

- Jeg har også Daramy, og hvis vi holder os til FCK, tror jeg også, at Victor Nelsson stadig er et salgsobjekt. 

- Han har siddet ude med karantæne i de første to kampe, men jeg tror stadig, det står klart for diverse scouts i Europa, hvad han har leveret tidligere, blandt andet i de europæiske kampe, hvor han var ekstremt stærk og kunne spille op med de bedste spillere i Europa.

- Han var desuden virkelig stærk i U21-EM og er stadig ung, så jeg tror også, at han er et salgsobjekt for FCK, og der har også været følere ude, blandt andet fra Aston Villa mener jeg, som godt kunne være et godt skridt for ham.

Hør hvem de to gæster ellers peger på som oplagte salgsobjekter i Superligaen i seneste udgave af ‘Mandagsbold’.

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Mikkel Nøhr

10 kommentarer

Slettet(021418212209) 17:36          
Mon ikke Cajuste er mere oplagt?

Ikke specielt meget ekspertviden.
HWTL! 17:47          
Er det ikke Wind og nelsson for FCK?

Vel også derfor de ikke spiller.
schmede 17:52          
Både Daramy, Wind og Nelsson har været rygtet til forskellige klubber.
Personligt håber jeg Daramy bliver en sæson til. Han står overfor sit store gennembrud nu, og han er en af de få spillere, der giver mening i Jess Thorups taktiske oplæg... eller mangel på samme om man vil.
dondyhrs 17:56          
Ikke specielt meget ekspertviden.
De har kun fokus på Københavnerholdene, det sagde de også i første afsnit.

Det skulle være fodboldanalyse, men i dag var godt nok skuffende. 30 minutters snak om Silkeborg kampen men heraf 12 sekunder om SIF: Det var som et U-19 hold der spillede friskt til uden den store bekymring om modstanderen. og det var så det

Jeg forstår ikke hvorfor der ikke bruges tid på intensiv analyse af oprykkerne i starten af en ny sæson i stedet. Nu fik de så snakket i 5 minutter om Thorup skal fyres og resten af tiden gik med kritik af resten af FCK.

Tynd kop the i mine ører.
TheYids 18:09          
Dondyhrs - jeg er enig med dig. Synes også det var mærkeligt at omtale Silkeborg som et U19 hold, når FCK spillerne var et sæt kegler i det deres trekanter. Granskov er virkelig heller ikke god som ekspert, byder ikke ind med så meget og har ikke samme autoritet i stemmen som fx Beckmann og Sandro
GF'er 18:10          
Er det ikke Wind og nelsson for FCK?

Vel også derfor de ikke spiller.
Wind spiller ikke fordi han har pådraget sig en mindre skade, og grunden til at han ikke startede første kamp var at han kun havde trænet en enkelt gang før kampen. Nelsson spiller derimod ikke pga. karantæne. Det har dermed intet med transfers at gøre
Tobiasse 18:59          
Mange tynde podcast derude. Denne her godt nok ringe
Torsdag 21. oktober