Luk

Mandagsbold: FCM vandt fortjent i fesen fest

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Mandagsbold: FCM vandt fortjent i fesen fest
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mikkel Beckmann var ikke imponeret af kvaliteten i FC København-FC Midtjylland, mens Martin Ørnskov mener, at FCM’s sejr var fortjent.

FC Midtjylland tog søndag en flot sejr på 1-0 ude over FC København i en kamp, hvor FCM ellers blev ramt af en udvisning efter bare 27 minutter.

Der var på forhånd store forventninger til kampen, men de blev aldrig indfriet, mener Mikkel Beckmann, som er en af dagens gæster i bold.dk’s podcast Mandagsbold.

Beckmann var hverken imponeret over spillet før eller efter udvisningen.

- Jeg synes, det var en skrækkelig første halvleg at sidde og kigge på. Jeg synes, det var ét stort frispark og en masse afbrydelser. Det var ikke specielt godt spil, og jeg synes, det var en lidt fesen fest. .

- Det var en topkamp, man havde glædet sig til, men så blev det en fuldstændig lukket kamp. Jeg var ret skuffet over kampen, både indtil det røde kort, og resten af første halvleg var også halvkedelig.

- Det var ikke en super fed topkamp, men det var til gengæld fedt at se den måde, FCM reagerede på efter det røde kort. De stillede sig i en 5-2-2-blok og lukkede fuldstændig det centrale rum ned, siger Beckmann.

Fortjent FCM-sejr

Selvom FCM var en mand i undertal i mere end en time, formåede FCK ikke at skabe ret meget.

Derfor var gæsternes sejr også fortjent, mener Martin Ørnskov.

- Det synes jeg virkelig. FCK havde bolden rigtig meget, efter FCM fik det røde kort, men de blev aldrig rigtig farlige.

- Jeg synes, at FCM’s var i god kontrol. FCK havde udtalt inden, at de helst ikke ville have, at det blev en fysisk kamp, men at de skulle lykkes med bolden, men det synes jeg ikke rigtig, de gjorde.

- Den eneste periode, hvor jeg synes, at FCK lykkedes og havde et overtag og fik skabt lidt, var lige inden det røde kort. Det var som om, at det røde kort dræbte det for FCK, vurderer Ørnskov.

Hør mere om topbraget og rundes øvrige kampe i dagens udgave af Mandagsbold.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober