Luk

Mandagsbold: Hvor er BIF's forstærkninger?

| 3F Superliga | 18 kommentarer
Mandagsbold: Hvor er BIF's forstærkninger?
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Infoboks

Brøndby IF - AaB
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 2,55 3,35 2,80
Oddset 2,45 3,40 2,90
bet365 2,25 3,40 3,10

Både Mikkel Beckmann og Martin Ørnskov undrer sig over, at Brøndby har solgt så mange profiler uden at hente noget tilsvarende ind.

For få måneder siden vandt Brøndby det danske mesterskab, men siden da har holdet sagt farvel til en lang række af holdets største profiler i guldsæsonen.

Offensivprofilen Jesper Lindstrøm er solgt, i defensiven er Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Hjortur Hermansson alle fortid, mens anfører Andreas Maxsø ventes solgt inden længe.

Det efterlader Brøndby i en noget svagere udgave end før sommerferien, og det ærgrer og undrer dagens gæster i bold.dk’s podcast ‘Mandagsbold’, Mikkel Beckmann og Martin Ørnskov, at Brøndby ikke har været mere aktive i forhold til at hente de fornødne erstatninger.

- Jeg skal ikke sige, at Brøndby ikke har prøvet på at handle tidligere, men jeg siger, at det er rigtig mange profiler fra et mesterskabshold, der forsvinder, uden der er kommet noget ind.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at holdet nu ser shaky ud, inden det skal ud at forsvare Danmark i Europa og forsøge at spille sig i Champions League. Det tror jeg ikke på, at de gør, hvis de ikke får markante forstærkninger ind, før de skal spille for det, siger Mikkel Beckmann.

Den opfattelse deler Martin Ørnskov, som gerne havde set, at Brøndby havde bygget videre på mesterskabsholdet i stedet for at sælge ud.

- Jeg har forståelse for, at de sender spillere afsted. Det skal de, når de kan få gode penge for spillerne, så det er fint, men det er lidt en skam, at de ikke har været lidt mere på forkant med at få spillere ind, når de trods alt så længe har vidst, at de ville miste en del spillere.

- Det bliver haltende, og jeg synes, det er ærgerligt, at efter Brøndby har vundet gult for første gang i jeg ved ikke hvor længe, så snakker vi ikke engang om, at de er guldaspiranter og skal med i Europa. 

- Det er ikke, fordi jeg synes, de skal købe et helt nyt hold, for de skal bygge videre på det, de har gjort, men i stedet for at bygge ovenpå kæmper de med at komme tilnærmelsesvis tæt på det niveau, de havde før sommerferien, siger Ørnskov.

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Mikkel Nøhr

18 kommentarer

Slettet(021418212209) 10:23          
enig
hans ole 10:50          
Hvis BIF satser på spillere i den kaliber som de har hentet inden den her sæson så kan det kun ende med en europæisk fiasko og en bund placering i super ligaen.
Mona-mona99@hotmail.com 11:01          
CV er ved at have ødelagt BIF og er du dum at høre på
spartan 11:16          
Eller måske er CV bare ved at indføre mådehold og langsigtet tænkning, noget som er helt uhørt derude. De har alletiders mulighed for netop at bygge en sund økonomi op nu, hvor de satser på egne talenter. Det er langt bedre for dansk fodbold på sigt hvis Brøndby tager det lange seje træk
Bangfire 11:24          
CV er ved at have ødelagt BIF og er du dum at høre på
Få lige iPad´en fra din femårige..!

Der kommer helt sikkert forstærkninger, men det er selvfølgelig meget bekymrende, at der er så kort tid tilbage. Hvis CL glipper er det ok, men det skal ikke ende med ydmygelse!

CV har lavet en kæmpe præstation i rent faktisk at holde strategien og ikke bruge flere penge end man har (samt endda at tjene på at sælge!).
Danimarca 11:28          
Enten skyldes det økonomien.

Ellers skyldes det en strategi, hvor der skal satses på egne talenter.

Sidst kan det skyldes CV. Og hvis det er tilfældet, kan han aldrig blive ansat hos Maersk, som jo har valgsproget "Rettidig omhu". Man husker underlige panikkøb i FCK, af f.eks. spillere fra den norske liga.
Buck'o 11:30          
Jeg er som Brøndby fan meget fortrøstbingsfuld på den lange bane. For CV holder sig helt og holdent til strategien, hvor Troels Bech og JBA indimellem afveg lidt.

På den korte bane er det da bekymrende for hvem vil ikke i CL? Men vi vil ikke i CL for enhver pris, for hovedløse investeringer har vi set hvad kan medføre. Og det er ikke engang 10 år siden...
Torsdag 23. september