Luk

Mandagsbold: Nelsson med et klaphat-move

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

I ugens afsnit af Mandagsbold vender panelet Superliga-efteråret, der er gået og sætter blandt andet fokus på de spillere, der har skuffet allermest.

Hvem har skuffet mest i 3F Superligaen i dette efterår?

Det og meget andet vender vært Sandro Spasojevic sammen med Mikkel Beckmann og Martin Svensson i dagens udgave af bold.dk's podcast Mandagsbold.

- Jeg havde kæmpe forventninger til Bashkim Kadrii, men han har kun scoret ét mål i 1.200 Superligaminutter. Han virker fuldstændig blottet for selvtillid og får nok også et knæk undervejs på tilliden, da træner Alm i en kamp sætter tre mand ind fra bænken før ham. 

- Hans efterår har været forfærdeligt, og det, tror jeg også selv, at han synes. Det bliver spændende at se, hvad der sker efter jul, for han ligger højt i hierarkiet, og han er ikke en billig herre, siger Mikkel Beckmann, som også har AGF-spillerne Patrick Olsen og Dawid Kurminowski, FCM-angriber Marrony, Brøndby-angriber Andrija Pavlovic på sin top fem over de største skuffelser. 

- Jeg har også Bashkim på min top 5,og det samme med FC Midtjylland-angriberen Marrony. Jeg havde virkelig set frem til at få mere brasiliansk islæt over Superligaen, men det har været pinligt, siger Martin Svensson, som også peger på FCM-midtbanespilleren Jens-Lys Cajuste som en kæmpe skuffelse:

- Han er gået fra at kunne gå på vandet til at lande nede i en bølgedal. Han har vist også nogle attitudeproblemer, og hvis han ser sig for god til at være i Midtjylland og slå op i banen, bliver han i hvert fald ikke solgt for det beløb, som de havde håbet på, siger Martin Svensson.

Desuden åbner den tidligere Superliga-spiller - og Robinson-deltager - Martin Svensson op for den Instagram-beef, han har haft kørende med den tidligere FC København-profil Victor Nelsson, som nu spiller i tyrkiske Galatasaray.

- Hvis sådan en lille snothvalp har behov for at jokke på en, der har været med i reality, så ligger han også som han har redt, så der var en lille beef. Men jeg bærer ikke nag og tror også, at Victor tænker, at ‘det skulle jeg nok aldrig have skrevet’. Når han er et forbillede for mange unge og laver sådan et klaphat-move, må han også få lidt igen, siger Martin Svensson.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

 

 


Af René Schrøder

9 kommentarer

Aarhus-Zapp 12:36          
Skal Martin Svensson absolut være med i sådan et panel?
SotD 12:43          
- Hvis sådan en lille snothvalp har behov for at jokke på en, der har været med i reality, så ligger han også som han har redt, så der var en lille beef. Men jeg bærer ikke nag og tror også, at Victor tænker, at ‘det skulle jeg nok aldrig have skrevet’. Når han er et forbillede for mange unge og laver sådan et klaphat-move, må han også få lidt igen, siger Martin Svensson.
Hvis man gerne vil være den store, og undgå at eskalere en konflikt, så skal man måske prøve at undgå at kalde modparten for "lille snothvalp" og kalde hans bidrag for "klaphat-move" på en kanal som denne ikke har adgang til.

Uden at kende noget som helst til emnet, så fremstår Martin Svensson i hvert fald ikke som andet en en "lille snothvalp" med "klaphat-moves" i medierne. Han har nu altid været mere douchy end niveauet berettigede ham til - også da han spillede i SIF og med jævne mellemrum indtog diskotekerne som byens ukronede konge.
spartan 12:54          
Martin Svensson er vel netop med, fordi han kommer med idiotiske indlæg, som til gengæld er gode for en del reaktioner. Manden er en intellektuel nulbon
Sibusiso Jensen 13:13          
Et hurtigt gæt. Den podcast eksisterer ikke om et år. Du kan ikke længere slippe afsted, med held, med bare at kopiere et koncept og høste lyttere på det. Det så vi med true crime og det ser vi med fodboldpodcasts nu, hvor ca. hver anden dansker har noget at sige om fodbold i en pod.

Prøv med jeres egne ideer i stedet.
JesusChrist 13:22          
Han var også den mest underholdende i dette års Robinson, netop qua hans mangel på selvindsigt og dumme kommentarer
grumblesnake 14:20          
@Sibusiso Jensen

Hvilket koncept har det stjålet? At snakke om Superligaen?
Jeg ved ikke hvor meget du har hørt podcasten, men personligt synes jeg Spasojevic, Beckman og Ørnskov har leveret et absolut glimrende supplement til Mediano og Fodboldlisten.
Jeg synes også det er uprofessionelt at udtale sig om Victor Nelsson på den måde. Den slags forbinder jeg mere med de diverse fan-podcasts. Det er ærgerligt for jeg synes egentlig at Svensson havde en fin debut.
Sibusiso Jensen 17:16          
De har ikke stjålet det, de har kopieret det 1:1.

3 tidligere spillere der har/skal have holdninger til negativt vinklede historier.
Fint nok, du synes de er glimrende, for mig er det tydeligt der er niveauforskel på eks Mediano og det her.

Hvem er efterårets flop? Hør Martin Ørnskovs og Mikkel Beckmanns bud i podden.

Tror det bliver et nej tak herfra.

Sjovt du nævner Fodboldlisten. Se der er der tale om at lave en fodboldpodcast på en ny måde.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar