Luk

Mandagsbold: Nicolai P. smider sig for meget

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF 1-1
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Lukas Lerager
90' 1-1 Patrick Mortensen

Mikkel Beckmann mener, at Nicolai Poulsen har stor værdi for AGF, men smider sig for meget af en hardhitter at være.

AGF-slideren Nicolai Poulsen kom i fokus i søndagens brag mod FC København, da han faldt til jorden efter en duel med Jonas Wind, hvor Wind forsøgte sig med et saksespark og ikke umiddelbart så ud til at ramme Poulsen i hovedet.

Efter kampen blev Poulsens ageren flittigt debatteret, og det gjorde sig også gældende i mandagens udgave af bold.dk's podcast Mandagsbold. 

Mikkel Beckmann mener, at Nicolai Poulsen har stor værdi for AGF, men han er samtidig træt af at se på, at så hård en hund smider sig så meget.

- Nicolai Poulsen er i min optik en, man rigtig gerne vil have på sit hold, men samtidig hader at spille imod, siger Beckmann. 

- Han fremstår som en hardhitter, hvilket han i øvrigt også er. Han går til den og får tonsvis af advarsler. Han har tre-fire karantæne pr. år i snit og får klart flest karantænepoint i Superligaen.

- Men når man gerne vil give, og ikke selv kan tage noget, så trigger det en lille smule for mig, når jeg ser ham spille, for den kombi er jeg ikke specielt vild med.

Se episoden mellem Poulsen og Wind herunder:

- Nicolai Poulsen giver så mange hits i løbet af en kamp, men er samtidig så teatralsk, når han bare bliver strejfet en lille smule, og det er jeg ikke vild med at kigge på.

- Men jeg ville gerne have ham på mit eget hold, for det her, lad os bare kalde det skuespil, lykkes for ham de fleste gange, og samtidig er han jo faktisk en rigtig dygtig 6’er, og det glemmer man lidt, siger Beckmann. 

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

Nickdkinter 12:15          
Han er bare pisse pinlig at se og høre på.
BeerBellyBoy 12:21          
@det hvide snit.
Håber du ser med her
Toon Toon! 12:32          
Nu oplever NP jo også, at hans modspillere overdramatiserer hver gang han sætter en halv-hård tackling ind, fordi de ved at dommerne er opmærksomme på ham. I det lys er det ikke så mærkeligt, at han også selv forsøger at trække gule kort.

Men kønt er det ikke. Der er virkelig bare ikke nogen, som har noget at lade andre høre, for stort set alle gør det.
Dt1969 12:43          
I situationen, har wind, alt for højt ben, og nej, NP bliver ikke ramt i hovedet, men frispark uanset hvad. Men når man så ser Mikael Anderson bliver rykket rundt i feltet, men forsøger, på fair vis, at holde sig på benene og afslutte, og der efterfølgende ikke kommer en reaktion fra Var, så opfordrer man jo spillerne til at overdrive alle situationer, for at få en kendelse med sig.
Toon Toon! 13:10          
når man så ser Mikael Anderson bliver rykket rundt i feltet, men forsøger, på fair vis, at holde sig på benene og afslutte, og der efterfølgende ikke kommer en reaktion fra Var, så opfordrer man jo spillerne til at overdrive alle situationer, for at få en kendelse med sig.

Det er en god pointe. Man er desværre nødsaget til at lade sig falde, hvis man vil have noget fra dommerne.
Karlofeldt 13:17          
Når en dominerende spiller opfører sig på den måde - så symboliserer han jo klubben, herunder også fans... Jeg ville skamme mig over, at have den type på "mit hold" (og det tror jeg faktisk også de fleste AGF-fans gør). Den engelske stil, hvor man giver og tager - uden at filme så er ofte man kan - den er langt federe... Som det er nu, så bliver AGF-fans jo "nødt til" at hidse sig op hver gang han filmer - og det er ærligt talt ikke AGF værdigt...
Tom Bold 13:24          
Hold da helt op hvor var NP patetisk at se på... Ikke nok med han ikke bliver ramt i hovedet... alligevel ligger han og får behandling i flere minutter...
Tirsdag 30. november