Luk

Mandagsbold: Planløse FCK mangler det hele

| FC København | 33 kommentarer
Mandagsbold: Planløse FCK mangler det hele
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,19
Oddset 3,30 3,55 2,15
bet365 3,30 3,40 2,20

Andreas Granskov og Mikkel Beckmann kan ikke huske, hvornår de sidst har set et FC København-hold mangle så meget, som holdet gør for tiden.

FC København led søndag et nyt skuffende pointtab i 3F Superligaen, da holdet hjemme i Parken spillede 0-0 mod oprykkerne fra Silkeborg.

FCK's præstation var da heller ikke til mere end det ene point, mener Andreas Granskov, som er en af gæsterne i bold.dk's podcast 'Mandagsbold'.

Granskov har mere end svært ved at se, hvad det er, cheftræner Jess Thorup vil med sit FCK-hold. 

- Der er ingen tvivl om, at de har gode spillere, men der manglede det hele; gejst. genpres, energi, og jeg synes, at Silkeborg relativt let kunne spille sig igennem førstepresset og faktisk komme helt op på FCK’s banehalvdel med få nemme afleveringer. Det var faktisk lidt skræmmende at se.

- Vi har snakket om Jess Thorup, og i går prøvede jeg at sidde og se på, hvad det er for et aftryk, han vil sætte, og hvad han vil stå for, og jeg kunne ikke rigtig lure, hvad det er, han gerne vil, siger Granskov i 'Mandagsbold'.

Han bakkes op af dagens anden gæst Mikkel Beckmann, som har svært ved at huske, hvornår han sidst har set et FCK-hold kæmpe så meget med tingene. 

- Der må godt nok være panderynker hos mange FCK-fans, for jeg kan ikke huske, hvornår jeg senest har kigget på et FCK-hold og bare har tænkt, hvad planen er for det her, og hvor de skal hen. 

- Det kan jo ikke være en proces mere. Det ord skal stoppes. Hvor vil Jess Thorup bringe holdet hen spillemæssigt? Det ligner et hold, som løber med hovedet nede mellem benene og overhovedet ingen selvtillid har.

- Det klinger hult for mig, når man siger, at man er på rette vej, fordi man har slået et upåagtet hviderussisk hold, som ligger nummer 11 i deres liga og sige, at det var vendepunktet, for det blev hverdag tre dage senere, og det er bare nat og dag med FCK, siger Beckmann. 

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Mikkel Nøhr

32 kommentarer

bruger 150661 10:17          
Det ligner en flok spillere der mener de allerede har vundet det mesterskab
Lundos 10:24          
Det ligner nærmere et hold, der slet ikke tror på, at de kan vinde mesterskabet.

For hvis de ikke kan det, hvad skal de så løbe og kæmpe for? At blive solgt?
bruger 183916 10:28          
Jeg er ikke enig I betragtningen I at det ligner et hold der mener de allerede har vundet mesterskabet. Det har vi desværre ikke vundet I et par år, og synes det er så letkøbt en kommentar.
Jeg var selv I parken I går og mod AAB, og det ligner det jeg frygtede da vi fik Thorup som træner og som jeg også synes jeg så hos FCM selvom han I sin tid vandt mesterskabet der. Et hold uden et klart udtryk og spillere der er usikre på hvad han egentlig vil med holdet og hvordan de skal spille. Jeg kan godt være bange for at det bliver en lang sæson, eller håbe på at ledelsen alternativt ikke giver Thorup alt for lang snor.
AVC 10:30          
Jeg giver dem ret i, at der var mange mangler. Det er nok ret naturligt, når der er vel i alt 3 mand, som melder sig ud af kampen fra start.

Jeg vælger dog at tage de positive briller på.

Vi holdt nullet. Vi har 1 point mere end sidste år efter 2 kampe. Vi er kun 2 point bagud, hvor vi sidste år allerede var 5 bagud.
Slettet(291732211708) 10:35          
Det er vel bare resultatet af mange års forfejlet transferstrategi krydret med en -skal vi sige - lidt sjov selvforståelse.
Lundos 10:37          
Det er altid fjollet at analysere for meget på de første kampe efter en pause. Etablerede hold spiller næsten altid dårligere end deres standard niveau og oprykkere plejer at overpræstere. Men motivationen ser ud til at mangle for FCK, og det er lidt tidligt at miste den.
bruger 183916 10:42          
KSDH1966 - Sikke en konstruktiv og meget analytisk kommentar. Flot...
Torsdag 21. oktober