Luk

Mandagsbold: Roony sælges for min. 200 mio.

| 3F Superliga | 43 kommentarer

I dagens udgave af bold.dk-podcasten Mandagsbold diskuterer panelet - Sandro Spasojevic, Mikkel Beckmann og Martin Svensson - hvordan fremtidsudsigterne er for FC Københavns wunderboy Roony Bardghji.

Roony Bardghji har blot spillet to kampe i Superligaen. Men den 16-årige kantspiller har taget ligaen med storm, og hans fremtid blev da også debatteret i Mandagsbold, hvor den tidligere Superligaspiller Martin Svensson mener, at vi skal nyde Roony, mens han er her. For det er ikke ret længe.

- Han bliver solgt enten i vintertransfervinduet eller senest til sommer. Og hvis de kunne sælge Daramy for ca. 100 millioner kroner, så ryger Roony for mindst det dobbelte, siger Svensson.

- FC Københavns udfordring er, at de max kan binde ham tre år ad gangen, indtil han bliver 18 år, og når alle allerede har fået øjnene op for ham, er det ikke sikkert, at han sidder klar med pennen og en forlængelse med FCK, supplerer Mikkel Beckmann.

Panelet er ikke kun imponeret over de fødder, der sidder på stjernefrøet. Men også det hoved, der sidder på ham.

- Han er meget moden af en 16-årig. Han er ikke bare en one hit-wonder. Da jeg var 16 år, var det med lyse lokker og med lidt fodrul, hver gang jeg havde bolden, siger Martin Svensson.

- Jeg håber ikke, at han bliver skudt afsted for hurtigt, for jeg elsker hans x factor og stjernestøv. Han har et lækkert touch og en voldsom styrke i sin krop og nogle gode finter. En lækker pakke, siger Mikkel Beckmann.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Andreas Roesen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar