LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mandzukic stangede Juventus til derbysejr

| Serie A | 24 kommentarer
Mandzukic stangede Juventus til derbysejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Inter 1-0
Serie A
66' 1-0 Mario Mandzukic

Juventus trak sig fredag aften sejrrigt ud af Derby d'Italia, hvor det blev til en smal 1-0 sejr mod Inter. Dermed øger Juventus forspringet i toppen af Serie A til 11 point.

Fredag aften var der dømt storkamp i Serie A, hvor de forsvarende mestre fra Juventus krydsede klinger med Inter i Derby d'Italia.

Juventus har været suveræne i denne sæson, og de har fortsat sæsonens første liganederlag til gode. Inter har også fået en fin sæsonstart og lå inden opgøret på tredjepladsen.

Juve-træner Max Allegri stillede til start med en giftig offensiv trio bestående af Paulo Dybala, Mario Mandzukic og Cristiano Ronaldo.

Dybala var tæt på at bringe Juventus foran kort inde i opgøret, men argentinerens afslutning manglede det sidste.

Efter knap en halv times spil var gæsterne endnu tættere på et føringsmål, men Roberto Gagliardini måtte se sin afslutning tage træværket og gå i spil igen.

Kort efter var Giorgio Chiellini også særdeles tæt på at bryde dødvandet, da han kom til en fin afslutning efter et hjørnespark, men første halvleg endte uden scoringer trods en del pæne muligheder i begge ender.

Juventus fortsatte med at presse på i anden halvleg, og efter 53 minutter var havde Inter-forsvaret svært ved at få clearet bolden.

Den endte hos Paulo Dybala, der dog mistimede sin afslutning totalt og derfor bankede bolden et godt stykke over mål. Godt ti minutter senere kunne jublen dog bryde løs på Allianz Stadium.

Her sendte Joao Cancelo nemlig et glimrende indlæg ind til bagstolpen, og her dukkede Mario Mandzukic op og stangede bolden i kassen bag Samir Handanovic. 1-0 til Juventus midtvejs i anden halvleg.

Begge mandskaber kom frem til et par løse chancer efter føringsmålet, men det blev aldrig for alvor farligt igen.

Ronaldo og co. så ud til at være godt tilfredse med 1-0-føringen, og Juventus endte med at køre den smalle føring i hus og sejre i det traditionsrige Derby d'Italia.

Dermed er Juventus fortsat ubesejret i Serie A, hvor det er blevet til 14 sejre af 15 mulige. Det resulterer i et forspring på 11 point ned til Napoli på andenpladsen, der dog har en kamp i hånden.

Inter er fortsat treer, men Milano-klubben har nu hele 14 point op til Juventus.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

La Fidanzata d?Italia 22:27          
Piece of cake
EfB 1924 22:29          
Juventus er bare for suveræne i Serie A, det mesterskab er afgjort for længst.

Man vidste godt de ville vinde igen, men er dog overrasket over de ville gøre det så overbevisende som det er tilfældet.
SerieA33 22:30          
Ikke en særlig velspillet kamp. Inter pressede godt på for en scoring i første halvleg. Men anden halvleg, gik Inter ned, og spillerne kunne ikke følge med. Inter-spillerne virkede trætte og havde ikke mere i benene i de sidste 25 min. Det må ikke være sjovt at se som Interfan
Endnu en sejr til Juve. Inter Bliver nu presset af Lazio og Milan og kampen om 4 pladsen er helt åben.
KM2014 22:32          
Piece of cake
Vil jeg nu ikke sige. Uafgjort havde været mere fortjent. Vi var bare ikke effektive, modsat Juve, hvor Asamoah har glemt, at han ikke spiller for Juve mere og glemmer at dække mand, men har fokus på bold.

Man holdte et minut stilhed før kampen, det var tæt på man skulle gøre det i løbet af kampen, men heldigvis døde Mandzukic ikke, som det så ud til.
Derudover syntes jeg Juve skal købe Neymar. Så har de nok til at køre en skuespiller skole. Pjanic, Chiellini og Mandzukic er en joke. Kaster sig som kællinger hver gang de røres, men hver gang der bliver lavet frispark mod en holdkammerat, så er de oppe i hovedet på dommeren. Fatter ikke man ikke straffer det lort. Om det Inter, Juve, Barca, Real osv så er det en skændsel mod fodbolden.
stikkontakt 22:38          
Inter spillede en god kamp, og burde også havde scoret i 1. halvleg. Dog så det ud som om, at Juventus bare skulle skrue en tand mere op, for at score et mål, og det gjorde de i 2. halvleg, hvor Inter ikke havde meget at sige.
migogfar 22:42          
Har ikke brug for neymar. På nogen måde. Vist mere jer der kunne bruge lidt kvalitet. Men du er bitter og det er også okay.
Torben89 22:43          
Meget fortjent sejer selvom Inter spiller en af deres bedste kampe i år, ja det er bare ikke nok når man møde hold fra den Øverste klasse de kunne heller ikke mod Barca og heller ikke mod Juve. Men når alt kommer til alt var det dommerne som var med Juventus igen ikke Inter fan´s?
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj