Luk

Mané: Mendy er blandt de 30 bedste i verden

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Zenit - Chelsea
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 6,00 4,20 1,52
bet365 6,00 4,20 1,55

Sadio Mané er utilfreds med, at hans landsmand Edouard Mendy ikke er på 30-mandslisten til at vinde Ballon d'Or. Liverpool-angriberen forstår det ikke.

Tidligere var det Kalidou Koulibaly, som var ude og brokke sig over, at hans landsmand Edouard Mendy ikke var nomineret til kåringen som verdens bedste spiller og prisen som Ballon d'Or, og nu er det så en anden af målmandens landsmænd, der er ude og undre sig over, at Mendy mangler på listen.

Således forklarer Liverpool-spilleren Sadio Mané, at han er komplet uforstående overfor, at Mendy ikke er blandt de 30 nominerede til Ballon d'Or.

- Det er uacceptabelt, jeg forstår det ikke.

- Edou er en meget positiv person, vi snakkede sammen om det, og han vil fortsætte med at kæmpe for at blive en del af det. For mig har han en plads blandt de her 30 spillere, siger Mané i et interview med Onze Mondial.

Mendy selv forholder sig imidlertid ikke lige så kritisk som Mané og er bare glad for at være med blandt verdenseliten.

- Ærligt, så er jeg allerede meget stolt af at repræsentere mit land og være iblandt de ti bedste målmænd i verden.

- Jeg har store ambitioner, men det her er allerede et godt skridt. Der vil altid være debatter, men det kommer ned til friheden til at stemme blandt journalisterne, og de må respekteres, forklarer Mendy også til Onze Mondial.

29-årige Mendy har i denne sæson spillet seks kampe i Premier League og holdt buret rent i halvdelen af dem.

I forrige sæson kom han til Chelsea fra Rennes og var med til at sikre klubben sit andet Champions League-trofæ med flere gode præstationer, men det har altså ikke været nok til at klemme sig ind mellem de 30 bedste spillere i år.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 7. december