Luk

Mange udløb: Lyngby ryster ikke på hånden

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Lyngby - Silkeborg
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,90 3,75 3,60
NordicBet 1,91 3,95 3,70
Oddset 1,90 3,85 3,80
YouBet 1,91 3,85 3,70

En række vigtige Lyngby-spillere har kontraktudløb til sommer, men hverken sportschef Birger Jørgensen eller cheftræner Christian Nielsen bekymrer sig synderligt.

Lyngby har gang i en glimrende sæson i 3F Superligaen, hvor oprykkerne hidtil har hentet 24 point i 18 kampe, men en større udskiftning kan være på vej i truppen.

I hvert fald har spillere som Martin Ørnskov, Thomas Mikkelsen, Jesper Christjansen, Frederik Gytkjær, Lasse Nielsen, Kasper Enghardt og Lasse Fosgaard alle kontraktudløb til sommer.

Lyngby-træner Christian Nielsen er dog rolig omkring situationen.

- Jeg synes ikke, det er bekymrende. Det er en del af en strategi, og vi har helt styr på det, vi gerne vil have styr på. Vi er bekendt med situationen og er god forberedt, men vi er også en klub, der ikke helt ved, hvilken række vi spiller i efter sommerferien, hvilket gør det sværere at lægge planer.

- Vi skal være økonomiske ansvarlige, og så må vi se, hvad tiden bringer. Vi ved godt, at vi har spillere, der må snakke med andre klubber til januar, men det er en del af gamet.

- Vi skal sørge for, at vi overlever i Superligaen, og så snart vi er sikre på det, kan vi lægge planer for den kommende sæson, siger Christian Nielsen til bold.dk.

Skal laves små justeringer til vinter

Sportchef Birger Jørgensen får heller ikke ødelagt sin nattesøvn af situationen med de mange udløb.

- Vi kender godt situationen, men lige nu skal vi først igennem vinterens transfervindue med et kig hen på sommerens vindue. Vi har ganske fornuftigt styr på det.

- Omkring vintertid plejer vi at lave små justeringer, og det bliver noget af det samme i år. Indtil nu er vi rigtig godt tilfreds med den her halvsæson, men det ligger i kortene, at vi skal lave et par justeringer.

- Det har stor betydning, om vi spiller det ene eller det andet sted, og det er derfor, det er kompliceret. Vi skal lægge noget af puslespillet til vinter, noget i løbet af foråret og så afhænger det i sidste ende af, hvilken række vi spiller i, siger Birger Jørgensen til bold.dk.

Foruden ovennævnte står Lyngby også til at miste lejesvenden Rezan Corlu, der efter planen skal tilbage til Brøndby efter sæsonen.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Martin Schmidt
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december