Luk

Marcondes: FCK har flere kræfter i foråret

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Emiliano Marcondes forventer, at FC København kommer stærkere i foråret, når de på et tidspunkt er færdige i Europa League.

FC Midtjyllands satte søndag aften FC København eftertrykkeligt på plads i topkampen i Herning, hvor de vandt 4-1 efter en helstøbt indsats.

Det var især åpresspillet, der havde taget livet af løverne, mente Emiliano Marcondes.

- Vi presser dem højt og sidder tæt i markeringerne. De får ikke lov til at trække vejret. Vi vinder andenboldene og duellerne. De bliver frustrerede, kommer for sent og laver en masse frispark og hjørnespark, som vi scorer på, sagde Marcondes til TV3+ efter kampen.

Ulvene er nu syv point foran FCK i det, der lige nu ligner et parløb om guldet.

Men Marcondes håber på at få et endnu større forspring, for han forventer samtidig, at københavnerne på et tidspunkt vil få mere overskud, når de er færdige med kampene i Europa League - selvom de nok går videre fra gruppespillet.

- Vi forventer, at de går videre i Europa, og så må vi se, hvor langt de kommer der. Men ellers får de jo lidt flere kræfter i slutspillet, og så må vi se, hvor meget vi er foran. Forhåbentlig kan vi udbygge det lidt, sagde FCM-teknikeren.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Thor Carlskov

7 kommentarer

Rundsaven 21:36          
Ligegyldigt ... FCK kan ikke lukke hullet op til FCM.
Vardy-pardy 21:54          
Har de da gjort før. Fcm har før fået gummiben.
somefun 22:05          
Endelig noget fornuftigt fra Marcondes mund
Peter Nielsen 22:24          
Der bør være så meget rutine på FCM´s hold så de ikke får gummiben. Året der var tale om gummiben var året inden FCM´s første mesterskab, siden da har Midtjylland været mester to gange. Mon ikke der er nok erfaring på holdet, også selv om det er et ungt hold, til at de ikke får gummiben.

FCM spillede sæsonens bedste kamp. FCK var hverken gode offensivt eller defensivt. Spillemæssigt har hverken FCM eller FCK ramt det niveau man forventer af et tophold, men de har haft nok kvalitet i holdet til at kunne hive point i land på rutine og organisation. Hvis FCM nu også begynder at spille godt bliver det for alvor svært for FCK.

Ståle har været en god mand for FCK. Jeg ved alle FCK´s fans er vilde med Ståle, men jeg tror godt FCK kunne have gavn af en ny træner. Personligt synes jeg Ståle ligner en mand der har brug for at lade batterierne op. FCK´s spillere mangler noget. Der er meget snak om at hold skal fornyes hver sæson for at holdes skarp og for ikke at stagnere. Det gælder vel også i nogen grad på trænerbænken.
Pep Guardiola 23:12          
Forstår ikke hvorfor de ikke tager favoritværdigheden til sig uden alle de forbehold. Var jeg den eneste der så klasseforskellen idag? Kombiner den med et 7 point forspring og jeg står som FCK-mand og har svært ved at se at FCM kan kaldes noget sndet end favoritter. Er der en grund til de ikke selv ser det? Det er Lynge Jacobsen om igen..
stik i rend dreng 23:24          
FCM får jo ofte at vide at de har for store armbevægelser, måske derfor man ikke vil påtage sig favoritrollen, selv om vi selvfølgelig må være det på nuværende tidspunkt.
Peter Nielsen 23:49          
Synes da heller ikke der er nogen i FCM der siger de ikke er favorit til mesterskabet. Det de siger er at intet er afgjort. Hvis FCM ikke holder fokus bliver de ikke mestre. Så godt har de ikke spillet indtil videre denne sæson at de kan tillade sig at slappe af. Den eneste grund til at FCM ligger nr. et er at de har været gode til at opsøge heldet, og deres defensiv har indtil videre med afstand været superligaens bedste denne sæson, men offensivt har det ikke været imponerende. Hvis FCM også får det til at flyde offensivt ser det godt ud mht at blive mester.
Søndag 29. november