Luk

Marcondes: Glæder mig vildt til FCK-kamp

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,50 4,00 6,00
NordicBet 1,51 4,35 6,10
Oddset 1,58 4,10 5,90

FC Midtjyllands Emiliano Marcondes føler sig godt til rette i FCM og har store forventninger til søndagens topbrag mod FC København. 

Søndag aften er der topbrag i 3F Superligaen, når de forsvarende mestre fra FC København tager imod topholdet FC Midtjylland.

Emiliano Marcondes debuterede for FCM i weekenden og glæder sig meget til kampen mod FCK, som han tidligere i karrieren med FC Nordsjælland har haft nogle dramatiske kampe imod.

- Det bliver helt vildt at komme ind i Parken. Jeg håber, der bliver knald på, og at vi tager derind og slår dem. Det bliver en rigtig god kamp, som jeg glæder mig helt vildt til, siger Marcondes.

Senest Marcondes spillede i Superligaen, scorede han utrolige 17 mål i 19 kampe i efteråret 2017.

Han føler selv, at han er tæt på det niveau, han viste i det efterår.

- Jeg er ikke så langt fra. Jeg skal selvfølgelig have noget mere kontinuitet i min spilletid og lære mine holdkammerater bedre at kende, men så tror jeg også, at der kommer en masse mål fra min side.

- Jeg skal også vænne mig til den måde, der bliver spillet på i FCM i forhold til dengang i FCN, siger Marcondes, som blev brugt centralt mod Lyngby, men også kan bruges på venstrekanten i FCN:

- Det er lidt lige meget, hvor jeg spiller. Skal jeg spille på kanten, spiller jeg den på min måde, og det vil også være lidt som en 10'er-rolle.

- Der er mange på holdet, der har deres kvaliteter offensivt, og jeg elsker at træne med dem. Der har været nogle rigtig gode mål til træning, hvor vi har kombineret godt. Vi tænker ens og hurtigt, og vi kunne godt have vist mere af det mod Lyngby, selvom vi scorede tre mål og havde chancer til flere.

24-årige Marcondes har spillet 10 gange mod FCK og har scoret tre mål og lagt op til to.


Af Mikkel Nøhr

19 kommentarer

Pedro1 07:13          
Lad nu være med, at råbe av!!!!, så hele Parken kan høre det;)

Prøv også, at blive stående på benene, ikke dive!!! og snyde hele!!

Du er en fin spiller med god teknik og et kanonspark, men en "snyder" og du var yderst heldig ikke, at få kort forleden(Lyngby), da du prøvede at filme dig til straffe.. Iøvrigt dårligt dommerarbejde, selvom kampen var afgjort?
dane_133 07:14          
Det kan jeg da godt forstå han gør. FCK spiller som en sæk lort for tiden og har en Europa League kamp i benene.
Who Are You 07:18          
Ja, vel nok bedste tidspunkt, FCM kunne møde FCK på. Bortset fra de sidste 3 kampe, så har FCM haft alt held og marginaler med sig, mit bud, er at de fører med 8-12 point ved juletid.
AkiH 07:33          
Det største for FCM nu er vel også at spille i Parken, nu hvor de igen (igen, igen) ikke har formået at spille sig videre i Europa.

FCMs største kampe er i den hjemlige andedam, mens FCK igen i år har store europæiske oplevelser i vente og er alene om at forsvare de danske farver i Europa og skaffe koefficientpoint hjem til DK.
RaSMuS. 08:01          
Det største for FCM nu er vel også at spille i Parken, nu hvor de igen (igen, igen) ikke har formået at spille sig videre i Europa.

FCMs største kampe er i den hjemlige andedam, mens FCK igen i år har store europæiske oplevelser i vente og er alene om at forsvare de danske farver i Europa og skaffe koefficientpoint hjem til DK.
Det er næsten imponerende, hvor lavt det er muligt at synke. Tillykke, du er dygtig. Det er vel reelt en ros til FCK og Parken, at han glæder sig til at komme derind og spille, men den får du lige vendt til den evige Europa-sviner til FCM. Jeg bryder mig heller ikke om FCM, men det er godt nok svagt.
madin 08:14          
AkiH:

Store europæiske oplevelser? Lugano, Malmø og Kiev. Ser frem til jeres kampe mod Malmø, for så vidt jeg husker var en del af jeres fans efter FCM for at tabe samlet til netop dem, nu får vi så at se hvor gode FCK egentlig er. Uanset håber jeg selvfølgelig på FCK succes for dansk fodbolds skyld, dog synes jeg bare man skal stoppe med at have så travlt med andre klubber. Du skal stadig huske at FCM og Brøndby trods alt mødte langt bedre modstand i kvallen end FCK gjorde, men alligevel var man tæt på at ryge ud mod et hold fra Letland.
madin 08:18          
Pedro1:

Er det ikke lidt dobbeltmoralsk når i selv har en Fischer i truppen der også mangler evnen til at stå på benene i straffesparksfeltet?
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober