Luk

Marcondes inden FCK-brag: Buhråb er positivt

| 3F Superliga | 94 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,45 4,50 6,50
NordicBet 1,49 4,35 6,50
Oddset 1,48 4,40 7,00

Emiliano Marcondes har en speciel forhistorie med FC København, og han tager det som et positivt tegn, hvis FCK-fansene buher søndag.

Udvisninger til Christian Poulsen og Daniel Amartey og en karantæne til Federico Santander efter et gennemsyn af tv-billederne er en del af Emiliano Marcondes forhistorie med FC København.

Søndag møder den tidligere FC Nordsjælland-profil igen FC København. Denne gang som FC Midtjylland-spiller, og 24-årige Marcondes glæder sig.

- FCK vil stadig gerne kalde sig det bedste hold i Skandinavien, og jeg synes altid, det er fedt at spille mod de bedste, så det bliver en fed kamp, siger Marcondes til bold.dk. 

Skal være snu og flabet

Marcondes har som FCN-spiller mødt FCK 12 gange, og statistikken siger tre sejre, seks uafgjorte og tre nederlag. Marcondes har scoret tre gange mod FCK i tre kampe, der gav to sejre og en uafgjort.

- FCK har bare altid passet godt til FCN. De fleste kommer ind i Parken, stiller sig tilbage og lader dem styre kampen, og det passer dem godt. 

- De kan ikke lide, når man tager kontrollen og presser dem, så det lykkes vi forhåbentlig med på søndag. Og så skal man også gerne være lidt snu og flabet. Lade dem smage lidt af deres egen medicin.

Marcondes tror på FCM-sejr søndag, men FCK må påtage sig favoritværdigheden, mener offensivspilleren. Også selv om FCM fører med fire point i tabellen og er bedre kørende end de forsvarende mestre.

- Jeg vil stadig mene, at de er favoritter, eftersom kampen er på deres bane. Det tror jeg også, at de selv vil sige. De har et rigtig godt hold, men det har vi også, og jeg vil da være rigtig skuffet, hvis vi taber, siger Marcondes.

Buhråb er positivt

Store dele af FCK-holdet er skiftet ud, siden Marcondes senest spillede mod københavnerne, og han forventer heller ingen problemer med at holde fokus.

- Hver gang jeg skal møde FCK, får jeg altid at vide af journalister, venner og alle mulige, at jeg skal passe lidt på. Men jeg prøver egentlig bare at koncentere mig om mine egne og holdets opgaver, og sådan bliver det også på søndag.

Hvilken modtagelse forventer du at få?

- Jeg ved det ikke, men det bliver nok ikke nogen særlig god modtagelse. Jeg ved ikke, om de buher eller ej, men hvis de gør, er det okay med mig.

- Jeg synes egentlig bare, at det er fedt, hvis nogen har lagt mærke til mig. Det er da hovedsagligt fedt og positivt, hvis jeg har gjort et indtryk på deres fans, siger Marcondes.

FCM har tabt syv af sine seneste otte besøg hos FCK i Superligaen.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond

93 kommentarer

bjerghest 17:27          
Marcondes har bare altid ret! Jeg husker tydeligt i 9. klasse da jeg skulle til eksamen i dansk, min censor buhede af mig hele tiden og prøvede at hyle mig ud af den, men det lykkedes ikke og min analyse af Shu-bi-duas "Sexchikane" set i post-apokalyptisk kontekst er i dag en af de mest fremhævede analyser man kan finde i den danske folkeskole. Jeg fik i øvrigt et flot 8-tal, men det var også en anden tid dengang.
Nicodemus 17:41          
Det er da hovedsagligt fedt og positivt, hvis jeg har gjort et indtryk på deres fans, siger Marcondes.
Enhver opmærksomhed er god opmærksomhed?

En person med din opførsel Marcondes, er ikke "hovedsagligt fedt og postivt".. du er en skændsel for fodbold som sport!

Og jeg forventer at konsekvenserne indhenter dig med tiden.
julieogjonas 17:43          
Nico:
Hvad er det der er så problematisk?
DetGamlebif 17:43          
Synes han har en dejlig frisk tilgang til tingene. Han giver lidt og får lidt men alt i alt er han en fornøjelse som fodboldspiller.
Nicodemus 17:49          
Julieogjonas:

Han er en af den slags spillere der laver svinestreger når dommeren har fokus andre steder.
Og dernæst så filmer han for fuld skrald...

Det er han utrolig god til, og det er kommet ham til gode mange gange, specielt imod FCK.

Men ligesom Suarez har mange fans i Barca og Uruaguay... så er han også en skændsel for fodbold sporten... af de samme årsager.

Og jeg forventer at tiden vil indhente både Suarez g Marcondes, af netop samme grund.
Prolific Boot 17:50          
Klogt af hans venner og familie at råde ham til at dæmpe sig. Har set ham spille adskillige gange mod FCK i Parken, og det er rigtigt at han læner sig opad ulykker det meste af tiden. Provokerende adfærd og mange små og mere grimme svinestreger giver få venner og risiko for at en modspiller giver hårdt tilbage.
Jonson10 18:01          
Jeg syntes at Marcondes er en dygtig spiller, og det lyder da til, at han selv syntes det kunne være ganske underholdende hvis han scorer på søndag. Det skulle da nok sætte lidt fut i Parken.

Mht til svinestregerne, må jeg indrømme at jeg aldrig har lagt mærke til dem. Nu har jeg dog også set ham mest aktion mod Brøndby, og i de kampe husker jeg ikke nogen kontroversielle situationer. De kan self sagtens have været der.
Søndag 20. oktober