Luk

Marcondes på tavlen mod Chelsea i testkamp

| Træningskampe | 1 kommentar

Infoboks

Bournemouth - Chelsea 1-2
Træningskamp
66' 1-0 Emiliano Marcondes
72' 1-1
76' 1-2

Emiliano Marcondes åbnede ballet tirsdag aften, da han bragte Bournemouth foran med 1-0 i et opgør, som de endte med at tabe 1-2 til Chelsea i en testkamp.

Bournemouth fik tirsdag aften fint besøg hjemme på Vitality Stadium, da Champions League-vinderne fra Chelsea kom forbi for at spille testkamp.

Her var der to danskere med i opgøret, da Philip Billing og Emiliano Marcondes startede inde for værterne, mens Andreas Christensen slet ikke var med for London-mandskabet.

Og det var netop en dansker, som sørgede for at åbne ballet i testkampen, da Marcondes åbnede sin målkonto for sin nye klub.

Scoringen kom dog først efter 66 minutter, da ingen af de to hold havde fået nettet til at blafre i første halvleg. 

Bournemouth bragte sig foran, da de formåede at spille sig frem til baglinjen, hvor Jack Stacey smaskede en bold ind mellem venner og fjender.

Her kom Marcondes løbende ind i midten af feltet, hvor han satte panden på bolden, som han uden problemer sendte den ind i netmaskerne til 1-0, og i den efterfølgende jubelscene valgte han desuden tromle en Chelsea-spiller ned.

Desværre for Marcondes svarede Chelsea hurtigt igen, og London-mandskabet formåede at vende kampen helt på hovedet.

I løbet af fire minutter havde de nemlig bragt sig foran med 2-1, da Armando Broja først kunne udligne, inden Ike Ugbo kunne heade Chelsea foran i opgøret. 

Bournemouth formåede ikke at få skabt status quo i opgøret, og derfor måtte de gå fra testkampen med et 1-2-nederlag til Chelsea, selvom Emiliano Marcondes havde bragt dem foran.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

bruger 157454 23:45          
Det var Borja der scorede til 1-1
Fredag 24. september