Luk

Marcondes stikker: Ståle er bange for os

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

FC København - Hobro
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,30 5,25 9,50
NordicBet 1,33 5,45 9,45
Oddset 1,28 5,60 11,50

Emiliano Marcondes mener, at Ståle Solbakkens provokationer bygger på en frygt for FC Midtjylland. Det siger han til tipsbladet.dk.

Opgørene mellem FC Midtjylland og FC København har allerede i nogle år haft noget rivalisering over sig, og det ser kun ud til at vokse sig større og større.

Forleden var FCK-manager Ståle Solbakken eksempelvis ude og sige, at FCK allerede nu ville have vundet mesterskabet, hvis FCM havde et lige så stramt program som københavnerne.

Den stikpille svarer Emiliano Marcondes nu tilbage på i et interview med tipsbladet.dk.

- Ståle forsvarer sig vel bare. Han har en undskyldning klar inden kampen, som han så kan bruge, hvis de taber, siger Marcondes til tipsbladet.dk.

- Jeg har noteret mig, at de brokker sig meget over, at de har mange skader, men vi har haft lige så mange. Vi har bare vist, at vi har en god trup, som kan klare, at dygtige spillere er skadet.

- Det er sådan noget, Ståle altid gør, og han er god til det. Jeg kan faktisk godt lide det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han gør det, fordi han er bange for os, siger Emiliano Marcondes.

FC Midtjylland er lige nu fire point foran FCK i tabellen. Søndag mødes de to i Herning.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

34 kommentarer

Tropico 16:51          
- Jeg har noteret mig, at de brokker sig meget over, at de har mange skader, men vi har haft lige så mange. Vi har bare vist, at vi har en god trup, som kan klare, at dygtige spillere er skadet.
I er jo også ude af både pokalen og europæisk spil, så klart man kan mønstre en konkurrencestærk trup én gang om ugen fremfor 3.
Rundsaven 16:54          
Øhh... selvfølgelig er fck og Ståle bange for fcm. De taber jo ikke noget pt. (Hvilket Ståle anerkendte i en anden artikel )... så ikke noget nyt her, Marcondes. Sjovt han omtaler skader i fcm... tror vidst ikke helt det kan måles op imod det fck er i pt.
Toon Toon! 16:56          
Og Ankersens udtalelser:

Ståle Solbakken talte både efter kampen i søndags og mandag i programmet "Offside" om, at de allerede havde vundet mesterskabet, hvis det var jer, der havde deres skader og kampprogram denne sæson. Hvad tænker du om det?
- At der nok er noget med matematikken, han lige skal have tjekket op på.

Er det nedladende sagt, eller hvordan ser du det?
- Nej, slet ikke. Halvdelen er lidt god lir, og halvdelen er sikkert et tidligt forsøg på damage control, hvis det skulle gå galt på søndag.

Du har på Twitter indikeret, at der bliver pylret en del fra Ståle Solbakkens side. Eller at der er rigeligt med undskyldninger. Hvorfor, og hvad mener du med det?
- Når man har så dygtige spillere i truppen som FCK, og tilmed det i øvrigt velfortjente økonomiske privilegium, at man kan bruge 30 millioner på at erstatte sine skadede spillere, så synes jeg, man skal snakke lidt mere om de spillere, man har, og ikke om dem, der af den ene eller anden grund ikke er til rådighed.

Han kalder jer for en national klub, mens FC København er en international klub. Hvad er din holdning til den udmelding?
- Det er rigtigt. FCKs deltagelse i gruppespil over de sidste mange år er imponerende, ikke bare i dansk kontekst men også i forhold til internationale konkurrenter. Det kan man kun give dem kredit for.

Hvad vil det betyde for jer at vinde kampen søndag og gå syv point foran i tabellen?
- Ikke det store. Der er lang vej igen.
Slettet(081901190811) 16:56          
Åh nej. ikke igen...

Læs iøvrigt hele interviewet
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/marcondes-kan-godt-lide-staales-drillerier-han-er-100-procent-bange-os

Marcondes må helt sikkert bejle til en pris ved det kommende Zulu Comedy Galla (eller er det afholdt). Sjældent har man set så morsom en fyr i dansk fodbold.
gugstar 17:05          
FCM kan jo kun Suppen. Anerkend det Marcondes. Ligesom du var et flop i udlandet, i lighed med næsten alle andre FCN´ere
bruger 156353 17:07          
Er der nogle der føler sig trådt over tæerne? Synes jeg lidt man kan fornemme ;)
tintinsoldat 17:08          
Ingen orker at se den kamp når Pool spiller mod City samtidig
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november