LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Marfelt: Fulgte planen til punkt og prikke

| Superligaen | 3 kommentarer
Highlights: Sønderjyske tog de tre point imod FCN
Sønderjyske vender kampen med 2 mål og er nu foran 2-1 imod FCN
Marfelt: Fulgte planen til punkt og prikke
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - Vendsyssel
Superligaen (17/08)
YouBet 1,65 4,00 5,20
Stream SønderjyskE – Vendsyssel på Eurosport Player
Advertisement
SønderjyskE-backen Nicholas Marfelt glæder sig over 2-1-sejren over et godt spillende hold. SønderjyskE-spillerne fulgte den lagte plan til punkt og prikke.

23-årige Nicholas Marfelt er tilbage i SønderjyskE efter et lejeophold i Sparta Rotterdam i Æresdivisionen. Allerede søndag var han tilbage i startopstillingen hos sønderjyderne, der hjemme tog imog FC Nordsjælland.

Venstrebacken var glad for at gå ind i startopstillingen.

- Simon (Poulsen, red.) har haft lidt problemer i opstarten og jeg kom hjem vel vidende, at det var ham jeg skulle ligge og konkurrere med pladsen om. At det så lige udviklede sig sådan at det var mig, der skulle spille, er jeg selvfølgelig glad for, siger han til bold.dk.

Marfelt, der spillede i FC Helsingør inden skiftet til SønderjyskE, synes at den plan for kampen, trænerstaben havde lagt, blev fulgt til punkt og prikke af de lyseblå-klædte spillere.

- FC Nordsjælland er et af de bedst spillende hold i Superligaen. Forholdene gjorde det måske lidt mere til vores fordel, men vi var gode til at gøre brug af den fordel. Trænerteamet havde også lagt en god plan og den fuldførte vi til punkt og prikke. Det giver selvfølgelig selvtillid.

- Vi tager en kamp ad gangen lige i øjeblikket, så tre point luner godt og så må vi tage den derfra.

Marfelt var også ganske godt tilfreds med sin egen indsats, hvor han blandt andet havde til opgave at forsøge at holde styr på lynhurtige Ernest Asante.

- Som type vil jeg rigtig gerne med frem offensivt, men i går var der også en Asante, jeg skulle passe lidt på. Han har vist sig at være ret så farlig i efteråret.

- Jeg synes, jeg fik holdt ham så meget væk, som det var muligt og så fik jeg også bidraget med et par indlæg. Men vi overholdt alle sammen aftalerne og jeg passede mine pligter og havde et godt samarbejde med Greko ude på kanten, så jeg er godt tilfreds, slutter han.

Nicholas Marfelt har kontrakt med SønderjyskE til sommeren 2020.

bold@bold.dk

Stream SønderjyskE – Vendsyssel på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

3 kommentarer

VSTGN4EVIGT 16:18          
Hvis de fulgte planen til punkt og prikke må planen, der er lagt for ham godt nok have været dårlig, for nogen god kamp spillede han ikke
Foggy 16:41          
Han gjorde det rimeligt og holdt Asante i snor, som han selv siger.
sixixix 17:53          
Ham missede asante fuldstændig i 85. Minut til en meget stor chance. Det var sgu ikke godt nok. Ikke når han kun var middelmådig i resten af kampen. Ellers gjorde han det marginalt bedre end jeg havde frygtet. Har ikke den store fidus til ham. Han kan dog ende med at spille fast og det rykker jo en del ved marginalspillerne.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august