LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Marfelt: Fulgte planen til punkt og prikke

| Superligaen | 3 kommentarer
Marfelt: Fulgte planen til punkt og prikke
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - SønderjyskE
Træningskamp (17/01)
bet365 1,85 3,60 3,60
NordicBet 1,86 3,70 3,55

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
SønderjyskE-backen Nicholas Marfelt glæder sig over 2-1-sejren over et godt spillende hold. SønderjyskE-spillerne fulgte den lagte plan til punkt og prikke.

23-årige Nicholas Marfelt er tilbage i SønderjyskE efter et lejeophold i Sparta Rotterdam i Æresdivisionen. Allerede søndag var han tilbage i startopstillingen hos sønderjyderne, der hjemme tog imog FC Nordsjælland.

Venstrebacken var glad for at gå ind i startopstillingen.

- Simon (Poulsen, red.) har haft lidt problemer i opstarten og jeg kom hjem vel vidende, at det var ham jeg skulle ligge og konkurrere med pladsen om. At det så lige udviklede sig sådan at det var mig, der skulle spille, er jeg selvfølgelig glad for, siger han til bold.dk.

Marfelt, der spillede i FC Helsingør inden skiftet til SønderjyskE, synes at den plan for kampen, trænerstaben havde lagt, blev fulgt til punkt og prikke af de lyseblå-klædte spillere.

- FC Nordsjælland er et af de bedst spillende hold i Superligaen. Forholdene gjorde det måske lidt mere til vores fordel, men vi var gode til at gøre brug af den fordel. Trænerteamet havde også lagt en god plan og den fuldførte vi til punkt og prikke. Det giver selvfølgelig selvtillid.

- Vi tager en kamp ad gangen lige i øjeblikket, så tre point luner godt og så må vi tage den derfra.

Marfelt var også ganske godt tilfreds med sin egen indsats, hvor han blandt andet havde til opgave at forsøge at holde styr på lynhurtige Ernest Asante.

- Som type vil jeg rigtig gerne med frem offensivt, men i går var der også en Asante, jeg skulle passe lidt på. Han har vist sig at være ret så farlig i efteråret.

- Jeg synes, jeg fik holdt ham så meget væk, som det var muligt og så fik jeg også bidraget med et par indlæg. Men vi overholdt alle sammen aftalerne og jeg passede mine pligter og havde et godt samarbejde med Greko ude på kanten, så jeg er godt tilfreds, slutter han.

Nicholas Marfelt har kontrakt med SønderjyskE til sommeren 2020.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar