LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Marienlyst-Brøndby spilles på Brøndby Stadion

| Sydbank Pokalen | 51 kommentarer
Marienlyst-Brøndby spilles på Brøndby Stadion
Foto: Carsten Christensen / bold.dk

Infoboks

Marienlyst - Slagelse
2. Division Gruppe 2 (23/03)
bet365 7,00 4,50 1,40
NordicBet 6,35 4,50 1,41
Oddset 6,80 4,40 1,40
Pokalkampen mellem Marienlyst og Brøndby afvikles på Brøndby Stadion. Det skriver Marienlyst i en pressemeddelelse.

I DBU Pokalens fjerde runde skal 2. divisionsklubben Marienlyst op imod Brøndby, og efter grundige overvejelser har Marienlyst nu besluttet, at kampen skal spilles på Brøndby Stadion.

- Vi har lagt vægt på sikkerhed, økonomi, ressourcetræk og den samlede oplevelse i vores valg om afvikling af pokalkampen. Undervejs har vi haft meget fine og konstruktive dialoger med Odense Kommune såvel som OB og Brøndby. Og her er valget altså faldet på Brøndby Stadion, siger administrerende direktør Jens Martinus Pedersen i en pressemeddelelse.

- Det er vores mål at gøre dagen til en festdag for hele klubben, samarbejdspartere og sponsorer, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at skabe den helt store overraskelse.

Kampen afvikles i starten af marts.

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

51 kommentarer

LH6000 10:17          
Nu må fer simpelthen snart gøres noget ved de her situationer. Det ødelægger jo alt charmen ved fodbold. Hvis det handler om TV der så gerne vil transmittere kampene, må Viasat jo købe nogle mobile lysmaster med kraft nok eller acceptere at de ikke kan producere med det bedste lys til tv.
3kroner 10:20          
Har jeg forstået det korrekt ?

Bliver kampen flyttet af sikkerhedsmæssige årsager ? Hvis dette er tilfældet, så mener jeg sgu at fodbolddanmark har et voldsomt problem !!
Benner70 10:22          
Fed nyhed:-)
Renshaw 10:26          
Brøndby har forskellige krav til stadions, som f.eks. et grønt net foran udebaneafsnittet. Jeg mener det er 8-9 krav eller noget i den retning de har. Hvis ikke kravene overholdes så mener de ikke at de kan lægges til last hvis deres fans går amok.

Marienlyst har måske hverken penge til at sikre stadion ifht. Brøndbys krav, eller ressourcer til at kæmpe en juridisk kamp mod Brøndby om ansvaret hvis nu der skulle blive en episode.
pokalen 10:56          
Der er jo intet stadion i Marienlyst! En kunstofbane hvor man skal igennem svømmehallen for st komme ind.
Det havde været så meget federe hvis Brøndby var kommet forbi Gladsaxe Stadion, men Marienlyst var for stor en mundfuld.......
19sorensen88 11:00          
Renshaw. Tror nu altså ikke det har noget med det at gøre. Der var jo heller ikke net på frem´s stadion. Tror mere det har noget at gøre med. De skal have fat i lys. Så den kan blive vist i tv´et som andre nævner
Bløde babser 11:03          
Renshaw. Tror nu altså ikke det har noget med det at gøre. Der var jo heller ikke net på frem´s stadion. Tror mere det har noget at gøre med. De skal have fat i lys. Så den kan blive vist i tv´et som andre nævner
Enig med dig.
Det jeg kom til at tænke på var bare, at Bif vist meldte ud at man ikke ville sælge billetter til egne fans hvis ikke de krav med bla grønt net var opfyldt. Hvis du har ret må man enten have slækket på sine sikkerhedskrav eller måske jeg husker forkert.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts