LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Marienlyst henter kant med Superliga-erfaring

| 2. Division | 7 kommentarer
Marienlyst henter kant med Superliga-erfaring
Foto: Marienlyst
Marienlyst har lavet en aftale med 21-årige Anders Thomsen, som kommer til klubben fra Middelfart. Han har tidligere spillet Superliga i OB.

Marienlyst har været på rov hos 2. divisions-kollegaerne fra Middelfart, hvor klubben har hentet den 21-årige kantspiller Anders Thomsen.

Anders Thomsen har en fortid hos OB, hvor han nåede at få tre Superliga-kampe på cv'et, inden han tog et par skridt ned til Middelfart i 2. division i sommer.

Nu vender Thomsen så tilbage til Odense, hvor han i foråret skal spille oprykningsspil med Marienlyst, som starter ud på en ottendeplads med seks point.

Anders Thomsen har udover sine tre Superliga-kampe også flere ungdomslandskampe under bæltet.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

syfyneren 10:49          
Imponerende så let Marienlyst (og Carsten Hemmingsen) har ved at få dygtige spillere til at spille på en amatøraftale...som jo er det Marienlyst kan tilbyde.
Slap af 10:59          
Imponerende så meget folk går op i Carsten Hemmingsen... Er det ikke Stasiak der er sportschef? Så er det nok ham der er dygtig til sit job.
Jax Lothbrok 12:52          
Det holder jo bare lige indtil den dag DBU og SKAT vælger at kigge Marienlyst efter i sømmene, som de gjorde med Middelfart. Ikke at det er den eneste klub i 2.division som burde blive tjekket efter.
lassebjb 21:37          
Som Slap af siger, så KUNNE det jo være fordi Carsten Hemmingsen og Simon Stasiak er gode til deres arbejde? Og måske fordi klubben som den eneste på Fyn kan tilbyde oprykningsspil og en ung trup med stort potentiale oven i de gode faciliteter.
syfyneren 11:50          
Yes Det er skønt at se at nutidens fodboldspillere drives af sportslige ambitioner fremfor ussel mammon :-)
Man skal høre meget.... 12:02          
Flere af ovenstående indlæg har et indehold af slet skjulte hentydninger og udokumenterede påstande - som formentlig baserer sig på enten uvidenhed eller misundelse. Jeg ved ikke hvordan det er i andre fynske klubber - men i Marienlyst er der ingen der er bekymrede for besøg fra skat. 4 forhold gør at der kommer mange spillere til Marienlyst -oprykningsspil, -pokalkamp mod Brøndby, -fremragende faciliteter og endelig -en super god træningskultur med fremragende folk omkring holdet.
Jax Lothbrok 18:30          
@man skal høre meget

Nu kan jeg se du har oprettet en bruger for bare at svare på denne artikel, så mon ikke du er lidt ´farvet´ ifht Marienlyst så, siden du skal ud og forsvare dem?

Oprykningsspil? Tjae, der er 11 andre hold som også deltager i det.

Pokalkamp mod Brøndby? Én kamp bør ikke definerer en spillers karrierevalg.

Fremragende faciliteter? En ny kunstbane, ja. Men kunstgræs kommer aldrig til at føles som ´rigtig´ fodbold, se blot på den evindelige (og velfortjente) kritik af FCN, på trods af deres bane har fået et upgrade. Derudover bliver temperaturen lige over banen lynhurtigt stegende varmt, som på ingen måder er sundt/eller optimale betingelser.

God træningskultur? Det skal nok passe. Men mon ikke der er det i mange klubber.

Anyway, det er ikke for at kritisere direkte på Marienlyst (det kunne være mange andre klubber i 2.div, som fortsat benytter sig af fikse metoder), men nu hev du selv lige 4 punkter frem som jeg så besvarede.
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts