LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Martin Ørnskov er ny Lyngby-anfører

| NordicBet Liga | 14 kommentarer
Martin Ørnskov er ny Lyngby-anfører
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Lyngbys trænerteam og trup har sammensat et nyt anførerråd på seks personer, hvor Martin Ørnskov bliver ny kaptajn, oplyser klubben.

Martin Ørnskov kommer til at bære anførerbindet i Lyngby fremover.

Lyngby oplyser på sin hjemmeside, at trænerteamet og truppen har sammensat et anførerråd på seks personer, hvor Martin Ørnskov bliver kaptajn, mens Mathias Hebo bliver viceanfører.

- Vi har gerne ville brede ansvaret mere ud blandt spillerne, hvor de har haft mulighed for at byde ind med, hvem der gerne vil tage et øget ansvar. Vi har i fællesskab med truppen været med til at vælge den nye gruppe af ledere, som skal være bindeled mellem trænerteam, spillergruppen og klubben, og det har været en god og konstruktiv proces, siger cheftræner Mark Strudal.

- Spillerne har reageret særdeles positivt, og resultatet er blevet en gruppe af spillere med en god blanding af alder og erfaring, hvor Martin Ørnskov bliver den nye anfører i klubben.

Anførergruppen består af Martin Ørnskov, Mathias Hebo, Lasse Fosgaard, Mikkel Andersen, Oskar Snorre og Nicolai Geertsen.

Tidligere var det Mathias Tauber, som var anfører, men Strudal tog anførerbindet fra Tauber, som siden har forladt klubben.

Sportsdirektør Birger Jørgensen bakker op om beslutningen om at gå i en ny retning i klubben, selvom ikke alle har været tilfredse med den.

- Det har for hele klubbens vedkommende været tid til at prøve noget nyt, og som sportslig ledelse bakker vi både op og går forrest på denne nye fortælling og rejse, som vi skal ud på, siger Birger Jørgensen.

- Vi har ændret vores træningskultur markant, og Mark og teamet har blandt andet indført markant flere træningspas for at prøve at skubbe til truppens udvikling og os som klub. Det er en spændende proces, og selvom ikke alle har været tilfredse, føler vi, at vi nu står med en stærk gruppe, der køber ind på projektet.

- Vi glæder os til, at vi på søndag forhåbentlig kan vise hele byen, at vi kæmper for dem og at Lyngby Boldklub har rykket sig hen over sommeren, siger sportsdirektøren,

Lyngby spiller første turneringskamp i 1. division på søndag mod Hvidovre.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

14 kommentarer

DenRomantiskePragmatiker 21:33          
Underligt at lave en nyhed om det nu. Det blev allerede breaket i forbindelse med Tauber-sagen.
Lemieux66 21:34          
Nogle der ved, hvor mange træningspas man er gået fra og til ? Lyder enten som om man har trænet som et amatør hold el. Som om at der er tale om 10-12 træningspas ugentligt fremover.
Dnulgreb 21:42          
Tror den er feset ind nu.
rasmussk 21:53          
Intet mindre end en sublim karriere han har haft.
BlueAndWhiteForever 21:56          
" DET HAR VÆRET EN GOD OG KONSTRUKTIV PROCES " Hvis ikke gruppen er enig med hvad Strudal befaler så er det ud af vagten .
Birger Jørgensen , du må ha´ røde ører !
Globus 22:06          
Ja det lyder spøjst med "markant flere træningspas". Man har vel kørt med et fuldtidsjob setup længe? Medmindre det bare betyder at man en given dag går fra f.eks. 2 x 3 timer til 3 x 2 timer :-). Lyder også lidt alternativt med et anførerrråd på hele 6 spillere, og der er jeg godt nok overrasket over at se Oskar Snorre.
anders.hede 22:40          
Jeg giver intet for den detroniserede anfører. Han sætter sig over holdet. Man er nødt til at makke ret, ellers ud af vagten. Fornuftigt af Strudal sofar
Torsdag 25. april