LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Martin Pedersen gør comeback på grønsværen

| 2. Division Nedrykningsspil | 6 kommentarer
Martin Pedersen gør comeback på grønsværen
Foto: Jammerbugt FC
33-årige Martin Pedersen, som senest har været træner for Jammerbugt, trækker i foråret i fodboldstøvlerne igen, hvor han skal tørne ud for Vejgaard.

I november måned blev Martin Pedersen fyret som cheftræner i 2. divisionsklubben Jammerbugt. Men i stedet for et nyt trænerjob, er den tidligere AaB'er klar til at gøre comeback på grønsværen.

Fra det nye år kommer han til at tørne ud for Vejgaard, forklarer han til bold.dk.

- Det er et valg jeg har truffet, fordi jeg længe gerne har ville spille igen. Efter alt der er sket i Jammerbugt i de seneste måneder, har det bekræftet mig i, at det var det, jeg skulle igen. Valget har ikke været svært i forhold til at vælge klub.

- For mig har det været et naturligt valg, at jeg vil prøve at starte op igen i Vejgaard og hjælpe dem i deres nuværende situation.

Vejgaard skal i foråret spille nedrykningsspil i 2. division og 33-årige Martin Pedersen lægger ikke skjul på, at han glæder sig rigtig meget til at komme i aktion på banen igen.

- Jeg glæder mig som et lille barn juleaften. Det bliver en lang december, for jeg glæder mig rigtig meget til at starte op med holdet i januar, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Jeg starter op med de øvrige gutter i Vejgaard med et efterslæb, for det seneste år har jeg mest stået stille på sidelinjen. Jeg har selvfølgelig noget rust, der lige skal bankes af. Men jeg tror og håber på, at jeg stadig har et par år med god bold i mig endnu. Derfor har jeg også truffet beslutningen, efter nogle gode snakke med Vejgaards træner. Det er det rigtige for mig.

Men på trods af comebacket på grønsværen, betyder det ikke, at trænerkarrieren er skrinlagt for Martin Pedersen, som også har lært meget i det seneste år.

- Det har været et hårdt, men også et meget lærerigt år. Jeg har gjort mig mange erfaringer og er også blevet bekræftet i, at det er en vej, jeg gerne vil. Nu har jeg lige taget en rundkørsel, fordi jeg nu er tilbage på banen igen. Men jeg er trods alt også kun 33.

- Jeg har været rigtig glad for den erfaring jeg har fået som assistent- og cheftræner i Jammerbugt, men jeg kan også mærke, at jeg stadig har noget jeg skal have brændt af som spiller.

Martin Pedersen har tidligere i sin aktive karriere repræsenteret klubber som AaB, Vejle, Valur og Fredericia.

bold@bold.dk

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar