LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Martin Pedersen indstiller karrieren

| 2. Division | 1 kommentar
Martin Pedersen indstiller karrieren
Foto: Jammerbugt FC
Den tidligere AaB’er og nuværende Jammerbugt-spiller Martin Pedersen indstiller karrieren for at blive assistenttræner i 2. divisionsklubben.

Jammerbugt FC har i Martin Pedersen haft en rutineret herre i truppen, og den 32-årige stopper havde egentlig forlænget sit ophold i klubben, så han tog foråret med.

Nu stopper han imidlertid karrieren for at blive assistenttræner i klubben.

- Det var selvfølgelig ikke den nemmeste beslutning. Men jeg må indrømme, at da jeg fik tilbuddet, og nu hvor jeg efterfølgende har truffet min beslutning, så føles det meget rigtigt. Jeg glæder mig helt sindssygt til dette nye kapitel, siger Martin Pedersen til Jammerbugts hjemmeside og siger om assistenttrænertitlen:

- Det er en titel, jeg er utrolig stolt over. Jeg har altid haft en lille træner i maven, og jeg føler mig godt rustet til nu at støtte Frode (Langagergaard, træner i Jammerbugt, red.) og komme med mit bidrag til holdet fra sidelinjen.

Martin Pedersen spillede både Champions League og blev danske mestre med AaB, og han nåede også ophold i blandt andet SønderjyskE, Vejle, Vendsyssel og Fredericia, inden han i 2013 rykkede til Jammerbugt.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jonas Lund

1 kommentar

AaBager 13:48          
Tak for kampene, din lille gale terrier!!! Din gejst er stadig savnet...
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar