Luk

Martin Spelmann arbejder på tyrkisk exit

| Super Lig | 20 kommentarer

Infoboks

Kasimpasa - Genclerbirligi
Süper Lig (29/11)
Oddset 1,80 3,55 4,30
bet365 1,80 3,50 4,33

Martin Spelmann er i forhandlingerne med Genclerbirgili om at ophæve kontrakten, efter endnu et trænerskifte har kostet Spelmann hans plads i truppen.

Martin Spelmann skiftede i sommer fra OB til tyrkiske Genclerbirligi, men nu ser midtbanekrigeren ud til at skulle videre i karrieren.

Efter endnu et trænerskifte er Spelmann således i forhandlinger med klubben om at ophæve kontrakten, men Spelmann giver sig ikke for let.

- Situationen lige nu er, at jeg leder efter en ny klub, hvis jeg kan komme herfra uden det store tab. Der er kommet nyt trænerteam, som har lavet en rapport over truppen, og vi er fem-seks spillere, som er blevet bedt om at finde ny klub, siger Spelmann til bold.dk.

- Jeg har en rigtig, rigtig flot kontrakt, som jeg ikke bare giver afkald på, hvilket jeg også har fortalt klubben med meget store bogstaver, og jeg har fortalt klubben, at jeg ikke har travlt. Jeg har to og et halvt år tilbage af min kontrakt, og den vil jeg på ingen måde bare droppe.

- Jeg skal til det femte møde med dem i dag. Får jeg mine krav igennem, står jeg som fri transfer, og det håber jeg jo på.

28-årige Martin Spelmann forklarer, at der allerede er dialog med andre klubber, men at et skifte først bliver aktuelt, hvis han når til enighed med Genclerbirligi.

- Der bliver da snakket rundt omkring. Det har jeg jo folk til. Men jeg ved, jeg kommer til at få en lønnedgang, og med den kontrakt jeg har her, vil jeg have nogle ting på plads inden da, og det snakker jeg med klubben om nu.

- Jeg er åben for det hele, og vi har nogle ting i gang, og det er med udgangspunkt i, at jeg er på fri transfer, og det gør det hele lidt nemmere. Har jeg selv noget klar i baghånden, er jeg måske også mere parat på at gå på kompromis med klubben om en aftale.

Martin Spelmann har spillet 14 ud af Genclerbirligis 19 kampe i den tyrkiske Süper Lig i denne sæson.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 25. november