Luk

Martinez om Barca: Der vil altid være rygter

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,70 4,00 1,70
bet365 4,50 4,20 1,66

Belgiens landstræner Roberto Martinez sættes i forbindelse med Barcelona, hvor Ronald Koeman angiveligt kan være på vippen. Martinez er ikke meget for at kommentere rygterne.

Den 48-årige spanier Roberto Martinez har siden 2016 været landstræner for Belgien, men det kan måske snart ændre sig.

I hvert fald bliver han af flere spanske medier nævnt som en mulig afløser for Ronald Koeman, der angiveligt skulle være på vippen i den spanske storklub på grund af skuffende resultater.

Martinez blev onsdag forholdt rygterne, og selv om han ikke er meget for at kommentere på Barcelona-jobbet, så påpeger han, at rygter som disse er meget normale.

- Som I nok kan forestille jer, så er der virkelig ikke noget, jeg kan sige. Selvfølgelig er rygterne der. De er der altid. Det er normalt i fodbold, siger han til Eurosport ifølge Sport og tilføjer:

- Når man taber tre kampe, så siger rygterne, at du mister dit arbejde. Når tingene går godt og der er gode resultater, så er der også rygter. Men der er ikke noget for mig at tale om lige nu.

Martinez har tidligere været manager i Swansea, Wigan og Everton.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

AC2021 23:43          
Han kunne også komme til FCK. Vi er ikke så picky lige nu, bare Thorup ryger afsted nu!

Anja Andersen burde vel også være fri på markedet nu, og vi skal jo bare bruge en opgradering fra Thorup.....
miks 23:56          
Det ville da være det sidste søm i kisten med Martinez i Barca.
Tropico 01:29          
Det er slut med lappeløsninger. Martinez er imo ikke en imponerende træner. Belgien har verdensklassespillere på alle positioner i deres bedste aldre.

Xavi skal ind, og det er nu. Iniesta stopper formentligt til sommer, og så er han assisten. Nu skal vi have en af de klogeste fodboldhjerner tilbage til klubben. Han skal implementere det fodbold, som verden ikke har set bedre siden han forlod Catalonien.
Venstrefodet fjols 11:23          
Xavi kommer ikke til Barca i denne omgang. Det er han simpelthen for klog til. En af de smukkeste fodboldspillere i historien skal ikke stå i spidsen for det måske dårligste Barcelona-hold nogensinde.

I hvert fald ikke sålænge selvopfattelsen i Barcelona er, som den er pt.. Han kan jo ikke andet end at skuffe med den trup pt.
Du er ikke Peter Schmeichel ? 12:17          
@Venstrefodet fjols
Det er jeg helt på linje med - ville simpelthen være synd at se Xavi komme tilbage nu... måske tidligst til sommer hvis de da ellers får et transferbudget
Søndag 24. oktober