Luk

Marxen: Det lignede ikke en 3-0-sejr

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 1,56 4,00 5,20
Oddset 1,62 3,95 5,00

Randers' Erik Marxen er tilfreds med sejren over OB, også selv om det ikke lugtede af tre mål undervejs.

Som kampen udviklede sig, så lignede det ikke en sejr, der skulle blive på 3-0, da Randers FC søndag besejrede OB i Superligaen. Det mener Randers' venstreback Erik Marxen.

OB kom bagud efter blot otte minutter, men holdet var ganske godt med i resten af kampen, oplevede Marxen.

- Det lugtede ikke ligefrem af en 3-0-sejr undervejs i kampen. Vi var bare fem procent skarpere, end de var. De fik lidt chancer, men dem fik vi også afværget.

- Det her beviser, at det er de skarpe, som løber med pointene. Derudover er det et billede på to hold, hvor det ene har det svært, og det andet er godt kørende, siger Erik Marxen.

Inden kampen regnede kronjyderne ikke med, at de ville have bolden meget i opgøret, og forventningen var, at hurtige omstillinger og dødbolde skulle give mulighederne.

- Vi forventede egentlig en ret lige kamp, hvor vi godt vidste, at vi ikke ville have bolden hele tiden. Derfor skulle vi også slå til, når vi fik chancen. Det gjorde vi, og det er fantastisk, siger Marxen.

Randers' Kasper Fisker spillede igen en god kamp, hvor han stod for oplægget til den første scoring.

- Jeg spiller i øjeblikket på en måde, som passer mig. Hvis jeg ser en mulighed for at lave et assist, så slår jeg den aflevering. Det er en stor frihed, som jeg er meget taknemmelig for.

- Det er klart, at meget af det kreative kommer fra mig lige nu. Mikkel Kallesøe er lidt en anden type, men han bidrager med mål og hårdt arbejde. Og det gjorde måske, at vi fik sejren, siger Kasper Fisker.

I næste spillerunde skal Randers møde AC Horsens på udebane.

/ritzau/

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jesper Helmin
Søndag 17. januar