Luk

Luk

Marxen: Ikke stemning af et nedrykkerhold

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AGF - FC Nordsjælland
Superligaen Nedrykningsspil (21/05)
Bet25 2,42 3,65 2,70
Oddset 2,50 3,70 2,65
bwin 2,45 3,50 2,60
bet365 2,45 3,75 2,70

Erik Marxen er ny mand i FC Nordsjælland og i et interview med klubbens eget fan TV, sætter han ord på sin første tid på Right To Dream Park.

Det vakte en del opsigt, da Erik Marxen kort før jul skiftede anførerbindet i Randers ud med et skifte til nedrykningstruede FC Nordsjælland.

Her godt en måned senere har Marxen fået mulighed for at træne med sine nye holdkammerater, og det virker på den 31-årige midstopper som om, han er faldet godt til i Farum:

- Altså jeg synes, det har været en lovende start på flere parametre. Det har været et dejligt sted at komme ind, mange unge drenge, men de har taget godt imod mig. Gode til at spørge ind, gode til at vise mig rundt. Tage mig med i Partners-turneringen. Så det er jo en del af det, som er vigtigt for mig, når jeg kommer som ny.

Omkring de forestående udfordringer i Superligaens nederste halvdel er Marxen da også fortrøstningsfuld:

- Det kan godt, være der er sket meget fra december til januar, det hjælper tit at komme væk nogle uger og holde ferie, og så er energien ofte tilbage igen, når du møder ind. Men – det bærer jo slet ikke præg af, at de ikke har vundet i 10-11 kampe i træk, det må jeg sige.

- Nu har jeg før spillet for hold, der har haft svære perioder, hvor man har kunnet ligne en nedrykker, og det er der ikke nogle indikationer på her. Så forudsat vi er i stand til at holde den skrue i vandet og bevare den her træningsintensitet og det her træningsniveau, så er jeg helt overbevist om, at vi går et yderst fornuftigt forår i møde.


Af Cillian Murphy
Torsdag 19. maj