Luk

Mason Mount roser Luiz: Har set op til ham

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Mason Mount siger, at han har haft David Luiz som et stort forbillede, og han roser Luiz for at tage sig af de unge. 

Lørdag aften duellerer Chelsea og Arsenal mod hinanden i FA Cup-finalen, og her bliver det en gensyn mellem den unge Chelsea-spiller Mason Mount og den nuværende Arsenal-spiller og tidligere Chelsea-spiller David Luiz. 

21-årige Mason Mount har fået sin fodboldopdragelse i Chelsea, og fra 2016 til 2019 var den nu 33-årige David Luiz at finde i Chelsea. 

Den unge midtbanespiller har et specielt forhold til Luiz, da de har talt meget sammen, og David Luiz har haft meget med de unge spillere at gøre.

Mason Mount siger til The Guardian, at han altid har set op til David Luiz.

- Han var altid fantastisk med de unge spillere. Jeg har et billede af os, da jeg var 13 år. Han kom over for at se os spille. Jeg har altid set op til ham, siger Mount og fortsætter:

- Sæsonen, hvor jeg kom tilbage i pre-season, talte jeg med ham. Han har så meget erfaring. Jeg har lært meget, og jeg kommer godt ud af det med David. Vi taler sammen ind imellem. 

- Jeg kan ikke huske, hvornår han senest har skrevet til mig, men jeg tror, at det var efter en sejr, eller hvor jeg scorede, hvor han skrev: 'Godt gået, bliv bare ved'. Jeg ser frem til at møde ham.

Mason Mount spillede i den netop overståede sæson af Premier League 37 kampe for Chelsea med syv mål og seks oplæg til følge. 


Af Anders Jensen
Onsdag 12. august
Tirsdag 11. august