Luk

Masser af danskermål i den norske pokal

| Pokal | 0 kommentarer

Lørdag viste flere danske spillere sig flot frem i den norske pokalturnering, hvor blandt andet Sune Kiilerich blev matchvinder for Arendal.

Lørdag var der fuld fart på i første runde af den norske pokalturnering, hvor der blev kæmpet om at kunne bevare en drøm om en titel og et europæisk eventyr.

Her var der en masse danskere, som i den grad gjorde opmærksom på sig selv, da Norge blev ramt af et hav af danskermål.

I Tromsø har Felix Winther, Joachim Rothmann og Niklas Vesterlund deres daglige gang, og lørdag stod de over for Skånland. Det blev til en ganske klar sejr på hele 11-0 til Tromsø.

Her blev Vesterlund både noteret for et mål og en assist, mens Rothmann også kan prale med at have scoret i pokalturneringen, da han fik nettet til at blafre to gange.

Tidligere Skive-angriber på spil for Brattvåg

Hos Brattvåg har de også flere danskere på holdet, da de tørnede sammen med Sunndal, og endnu en gang gjorde to danskere væsen af sig.

Det var nemlig den tidligere Skive-angriber Jeppe Mogensen, som åbnede ballet for Brattvåg med sin scoring til 1-0, inden Lucas Petersen, som har en fortid hos Brønshøj, gjorde det til 3-0. 

Brattvåg gik desuden videre til næste runde med en samlet sig på 4-0 over Sunndal.

Daniel Pedersen åbnede ballet for Brann

Brann har lørdag været i fokus i de danske medier, da de har hentet Japhet Sery Larsen til klubben fra FC Midtjylland.

De tørnede sammen med Bjarg i pokalturneringen, hvor danske Daniel Pedersen sparkede dem i front efter kun ti minutter. Den tidligere AGF-spiller blev dermed den første målscorer i Branns sejr på hele 5-0.

Kiilerich som matchvinder

Arendal kunne også lørdag spille sig videre i pokalturneringen, da de sendte Mandalskameratene ud med et nederlag på 1-2. 

Der var dog stor spænding lige til det sidste, da kampen måtte ud i forlænget spilletid, efter favoritterne fra Arendal faktisk var kommet bagud.

Men det hele endte dog godt, da en dansker formåede at skabe stor glæde hos Arendal, og det skyldes, at Sune Kiilerich blev den helt store helt efter 106 minutter, hvor han sendte bolden i mål til slutresultatet.

Arendal kan derfor også se frem mod næste runde i den norske pokalturnering.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september