LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mata om frisparksperle: Træner det meget

| Champions League | 5 kommentarer
Mata om frisparksperle: Træner det meget
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Manchester United 1-2
Champions League gruppe H
65' 1-0 Cristiano Ronaldo
86' 1-1 Juan Mata
90' 1-2 Leonardo Bonucci
Juan Mata fortæller, at han i øjeblikket har stor selvtillid, når han får mulighed for at sparke et frispark direkte i kassen med kort afstand til mål.

Juan Mata satte Manchester United i gang, da klubben onsdag vendte 0-1 til 2-1 mod Juventus.

Spanieren drejede på fornem vis et frispark direkte i netmaskerne, og kort efter sikrede United sig sejren, da Leonardo Bonucci fumlede bolden i eget mål.

Og det var ikke helt tilfældigt, at Juan Mata fandt kassen.

- Jeg træner frispark rigtig ofte, og lige nu har jeg meget selvtillid, når der er en mulighed for at sparke tæt på mål, siger Juan Mata ifølge uefa.com og sætter et par ord på sejren.

- Vi startede godt, men Juventus tog kontrol og kunne have scoret flere mål. Men sådan her er fodbold. Det er en sejr, som giver meget selvtillid, for vi mødte et virkelig godt hold, siger Juan Mata.

Cristiano Ronaldo var manden bag Juventus' føringsmål. Den tidligere United-spiller flugtede bolden i mål på utrolig vis, og det kunne Mata godt finde overskud til at rose.

- Ronaldos mål var smukt. Han kan altid straffe modstanderen på alle mulige forskellige måder, siger Juan Mata.

Manchester United har syv point efter fire kampe. Det er to mindre end Juventus og to mere end Valencia.Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

losamigoss 13:05          
Flot sparket, men synes godt nok ikke Szczesny gør meget for at forhindre målet. Han stiller sig ekstremt langt til sin venstre side i målet. Samtidig tager han et lille hop til sin venstre omkring sparket, hvilket gør det nærmest umuligt at tage et så velplaceret spark - ligemeget hvor hårdt der sparkes.
LaPioche 13:42          
Som Mata også siger i interviewet, så er det svært for målmanden at se noget, når afstanden er så kort og muren er så bred.

Målmanden ser noget ringere ud ved mål nr. 2.
Fodbold er blot en sport 13:47          
Jeg er faktisk uenig i, at hans placering i målet er forkert. I og med frisparket er så tæt på målet, kunne mange spillere godt finde på at sparke i målmandens side, da det er svært at få bolden til at komme over muren og derefter nå at dykke, så den ryger under overliggeren. Jeg synes nærmere hans fodarbejde er dårligt og han er for lang tid om at komme over bag ved muren, da han kan se bolden er på vej i den retning. Matas frispark sad jo ikke specielt yderligt.
DavidMadsen 18:33          
Omkring keeperens placering/fodarbejde skal man måske også have med i overvejelserne, at han formentlig vurderer, Young sparker, da en højrebenet skytte normalt ville sparke i venstre side. Young hopper over bolden og Szczęsny ser tydeligt påvirket ud af den finte.
losamigoss 20:56          
Jeg giver jer alle ret i at den selvfølgelig altid vil være svær at tage, men samtidig synes jeg også det er situationer som disse man reelt kan vurdere en vigtig facet for enhver målmand.
Det forventes altid at de har dækket den modsatte side af murens placering, og derfor ser en målmand ekstra dum ud, når de indkasserer i den side. Med det sagt synes jeg en verdensklasse målmand adskiller sig ved at kunne læse modstanderen, og i rette tid reagerer med det rigtige antrit på frisparket - om det så netop er i murens side eller ej.
Fredag 19. april