Luk

Mata roser Brugge: De er svære at bryde ned

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Club Brugge - Manchester United 1-1
Europa League Slutspil
15' 1-0 Emmanuel Dennis
36' 1-1 Anthony Martial

Juan Mata er ret imponeret af Club Brugges evne til at spille bolden ud fra de bageste geledder, og så er belgierne heller ikke så nemme at bryde ned.

Manchester United måtte nøjes med 1-1, da klubben torsdag aften var på besøg hos belgiske Club Brugge, men englænderne har fået sig et udmærket udgangspunkt til returopgøret på Old Trafford.

Derfor er Juan Mata da også ganske optimistisk.

- Vi tror på, at vi kan vinde hjemme, og at vi kan gå videre. Vi respekterer Brugge, som spiller rigtig godt i deres liga, og de har en rigtig god træner, siger Juan Mata ifølge Uniteds hjemmeside.

- De spiller ud nede bagfra, og de er svære at bryde ned, så vi skal prøve at kontrollere kampen og ikke løbe ind i for mange omstillinger, for de har hurtige spillere oppe foran, hvilket de viste i aften. Forhåbentlig kan vi få scoret på vores chancer og gå videre, siger Juan Mata.

Begge mål blev scoret før pausen, men spanieren mener, at Manchester United først efter pausen begyndte at spille ordentligt.

- Jeg synes, vi spillede bedst i anden halvleg. Vi spillede mere på deres banehalvdel og havde chancer til at score et mål mere, efter at de var startet godt, siger Juan Mata.

Manchester United skal inden returopgøret møde Watford i Premier League.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 13. april