Luk

Matchvinder Gray: Mit bedste øjeblik her

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Everton - Arsenal 2-1
Premier League
45' 0-1 Martin Ødegaard
79' 1-1 Richarlison
90' 2-1 Demarai Gray

Det var en lykkelig Demarai Gray, der i et interview efter mandagens sejr over Arsenal kaldte sin matchvinderscoring for højdepunktet i sin tid i Everton.

Der var dramatik for alle pengene, da Everton mandag aften slog Arsenal 2-1.

To VAR-annullerede mål, et potentielt rødt kort og en masse hårde tacklinger var blot nogen af ingredienserne i et højintenst opgør, der blev afgjort af Demarai Gray, der i overtiden sikrede de tre point til Merseyside-klubben med et regulært dommedagshug.

Efter kampen var Gray lykkelig over sit fantastiske mål, der faldt på et tørt sted for et hårdt trængt Everton-hold, der før kampen ikke havde vundet i otte kampe.

- Det var et vildt øjeblik. Mit bedste øjeblik her indtil nu. Det var vigtigt for os at få den sejr. Som gruppe har vi gået meget igennem i den her dårlige stime, men vi har stået sammen. Med fans, der på den måde står bag os hele kampen, er det mere end fortjent, fortalte Gray efter kampen til BBC Sport.

Og for den 25-årige Everton-angriber var målet resultat af en god tro på egne evner.

- Min selvtillid er høj i øjeblikket. Jeg tror på mig selv og mine evner. Jeg arbejder hårdt, jeg forbedrer mig og jeg vil være den bedste spiller, jeg kan blive. Vi har været igennem en hård tid, og i dag er jeg bare glad for, at vi får de tre point, slutter Gray.

Med de tre point ligger Everton nu på 12.-pladsen i Premier League. Holdets næste opgave er på søndag på udebane mod Crystal Palace.


Af Peder Carlsen
Søndag 16. januar