Luk

Matchvinder-Kaba: Min form bliver bedre

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0
Superligaen Mesterskabsspil
19' 1-0 Sory Kaba

Sory Kaba afgjorde topbraget mod Brøndby mandag aften, men han føler stadig, at han bevise endnu mere for FC Midtjylland.

I sin tid hos de forsvarende mestre fra FC Midtjylland har Sory Kaba ikke altid fået lige meget ros, fordi han blandt andet er blevet beskyldt for at score for lidt.

Mandag aften imod Brøndby blev han dog matchvinder med sin scoring til 1-0 i første halvleg, som nu sender ham op på ni mål i sæsonen i 3F Superligaen.

Selvom Kaba kom på måltavlen mod Brøndby, så fortalte han efter kampen, at han fortsat kan og vil bidrage med endnu mere.

- Nej, jeg tror altid, at jeg kan give mere. Nogle gange har folk ment, at jeg har reageret forkert, efter jeg er blevet skiftet ud, men det er fordi, at jeg har været sur på mig selv, for jeg kan altid give mere. 

- Min form bliver bedre og bedre. Det er mit andet år her, og nu kender jeg ligaen. I mit første år måtte jeg tilpasse mig, for den danske liga er ikke nem, og fodbolden er meget direkte. Det er dejligt, at boldene nu går ind, så jeg er glad på mine og holdets vegne.

Ville helst ikke udskiftes

Et kvarter før tid blev den lange angriber udskiftet til fordel for Pione Sisto, og hvis det havde stået til Kaba selv, så var han blevet på banen.

- De sidste minutter var hårde, og hvis træneren havde spurgt mig, om jeg ville udskiftes, så havde jeg sagt 'nej', for jeg ville spille, men det var hårdt. Jeg har lige været med landsholdet, og det er en lang flyvetur for mig, men de kommende kampe mod SønderjyskE og AGF skal nok blive gode.

Kaba er med sit mål mod Brøndby nu på en delt femteplads på topscorerlisten i 3F Superligaen, hvor der er fire mål op til Mikael Uhre på førstepladsen.


Af Theis Fischer Brandt
Tirsdag 20. april