Luk

Matchvinder-Morata: Er mere komplet nu

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Ferencvaros 2-1
Champions League gruppe G
19' 0-1 Myrto Uzuni
35' 1-1 Cristiano Ronaldo
90' 2-1 Alvaro Morata

Alvaro Morata sikrede Juventus sejren over Ferencvaros med en sen header i tirsdagens 2-1-sejr, og han fortæller efterfølgende, at han er blevet en mere komplet spiller.

Det holdt hårdt for Juventus, der tirsdag kom på overarbejde mod upåagtede Ferencvaros fra Ungarn.

Juventus kom bagud efter 19 minutter, inden Cristiano Ronaldo udlignede ti minutter før pausen. Men først til allersidst sikrede storfavoritterne sejren på et hovedstød af Alvaro Morata, der nettede for syvende gang i sæson.

Den 28-årige spanier fortæller, at han er blevet en mere komplet spiller, efter han har vist lovende takter i sin første tid i Juventus.

- Der er ikke noget i mig, der har ændret sig, det har jeg sagt mange gange, men man lærer hele tiden gennem sin karriere. Jeg er blevet en mere komplet spiller nu. Da jeg var 22, var jeg kun opmærksom, når bolden var tæt på mig, men nu er jeg mere fokuseret og hver bold kan blive afgørende, siger Morata ifølge Football Italia og fortsætter om sit afgørende mål, hvor Ferencvaros-keeperen ikke så for heldig ud og nærmest bar bolden med sig i mål:

- Jeg havde en anden chance som ramte stolpen. Så jeg var heldig på målet, men uheldig på den tidligere chance, så det hele balancerer sig.

Morata er startet inde i ni af sine ti optrædener i denne sæson. Han er udlejet fra Atletico Madrid.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar