LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mathias Gehrt skriver med FC Roskilde

| NordicBet Liga | 12 kommentarer
Mathias Gehrt skriver med FC Roskilde
Foto: ADO Den Haag
FC Roskilde har sikret sig endnu en forstærkning og har skrevet kontrakt med Mathias Gehrt, som har underskrevet en to-årig kontrakt.

FC Roskilde hentede for nylig Daniel Stenderup og nu er endnu en forstærkning med Superliga-erfaring blevet hentet ind.

Den tidligere Brøndby- og ADO Den Haag-spiller Mathias Gehrt har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben, skruver FC Roskilde på sin hjemmeside.

- Gehrt er en utrolig dygtig spiller, som har prøvet en hel del allerede. Han er dygtig i de små rum og har et rigtig godt blik for spillet. Så det er meget tilfredstillende, at vi har lavet en 2-årig kontrakt med Mathias. Mathias mangler stadig lidt for at ramme det niveau, der sendte ham til udlandet - men det skal vi sammen finde frem igen, siger manager Anders Theil om sin nye spiller.

Gehrt har senest tilbragt et halvt år i FC Helsingør, men nu er han altså klar til at trække FC Roskilde-trøjen over hovedet.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

12 kommentarer

KJ11 13:54          
Stærk signing og vel lidt af en bet for Helsingør.

Hvor har Roskilde pludselig alle pengene fra?
Er der en hemmelig rigmand eller er de bare i gang med at satse 100% oprykning - Lyngby style - med risiko for konkurs hvis oprykningen misser?

Stenderup, Gehrt, Emil Nielsen, Lindberg, Morten Nielsen, Bo Storm, Mikkel Thygesen. De har efterhånden samlet sig rigtig mange - efter 1. div standarder - profilerede og dyre navne.
gunnerboydk 13:57          
Øv du skulle være blevet i helsingør :(
Vanten 14:51          
At kalde Morten Nielsen for en profil er nok lige at gå for langt ..,.
rasmussk 14:53          
Fantastisk karriere
FC Roskilde 16:12          
Efter hvad der oplyser, er klubben økonomisk ansvarlige. Bruger før penge når vi har dem. De har efterhånden et hav af sponsore. Alene her i januar, er der kommet 7 nye til. Det er et projekt der har kørt nogle år, hvor vi bygger på lidt efter lidt, for netop ikke at lave en "Lyngby" ?
MIghtyBlues 16:14          
De skal da godt nok også lægge nogle sponsorkroner så, for helt billige kan det næppe være at hente de navne som de gør.
bruger 134682 16:50          
Ja men de rykker aldrig op, købe hold. AD!
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april