Luk

Mathias Jensen: Det er mit held at EM er udsat

| Championship | 12 kommentarer

Mathias Jensen siger til TV3 Sport, at det kan være hans held, at EM-slutrunden er blevet udsat – og det er heller ikke nogen ulempe, at Kasper Hjulmand er landstræneren, der skal overtage holdet.

EM-slutrunden, der skulle have været afviklet til sommer, er blevet udsat til næste år, og det har fået konsekvenser på rigtig mange plan.

Blandt andet bliver det ikke Åge Hareide, men Kasper Hjulmand, der skal føre holdet igennem turneringen, og derudover er trupsammensætningen til slutrunden smidt op luften igen.

Der er altså spillere, der har et år til at overbevise den nye landstræner om en plads i EM-truppen, og en af dem er Brentford-spilleren Mathias Jensen, der kender Hjulmand fra deres fælles fortid i FC Nordsjælland – og Jensen er bevidst om muligheden for en EM-plads.

- Det er selvfølgelig en lille fordel, at Kasper kender mig rigtig godt og måske har en lidt anden spillestil end Åge. Men det kommer ikke ad sig selv. Det kræver, at jeg præsterer rigtig godt for klubholdet, men jeg håber da, at jeg er med om et år, når der er EM.

- Det er lidt held i uheld, at jeg har et år mere at vise mig frem i, siger Mathias Jensen til TV3 Sport.

Mathias Jensen har spillet en flot sæson hos Brentford, der i øjeblikket ligger til en playoff-plads i den næstbedste engelske række.

Du kan se en længere del af TV3 Sports interview med Jensen herunder:


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts