LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mathias Schlie har stillet støvlerne på hylden

| International | 0 kommentarer
Mathias Schlie har stillet støvlerne på hylden
Foto: Ole Walldo

Infoboks

Vendsyssel - Randers FC
Superliga Nedrykning, Gruppe 2 (26/04)
bet365 3,50 2,40 2,75
NordicBet 3,75 2,50 2,60
Oddset 3,55 2,45 2,65

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
30-årige Mathias Schlie er for efterhånden nogle måneder siden stoppet i Vendsyssel FF, og der er ikke andre klubber, der får fornøjelsen af ham. Han har således indstillet karrieren.

Efter næsten 10 år og mere end 130 1. divisionskampe har 30-årige Mathias Schlie besluttet for at indstille karrieren, så han fremover kan lægge al fokus på sin civile karriere.

Midtbaneslideren har senest været i Vendsyssel FF, som allerede i maj meldte ud, at Schlie ville stoppe i klubben - og det var der altså en dybere mening med.

- Jeg stoppede i Vendsyssel, fordi jeg ville stoppe med at spille fodbold, siger Mathias Schlie til bold.dk.

- Jeg er kommet ind i et firma for et stykke tid siden, og jeg har hele tiden vidst, at jeg skulle fortsætte med det, når jeg var færdig med at spille fodbold. Og nu var det oplagt, når jeg ikke skulle fortsætte i Vendsyssel - der var ikke andre steder, jeg ville fortsætte.

- Det har ligget lidt i kortene. Jeg har i både Hobro og Vendsyssel haft job i klubbens salgsafdeling, og jeg har hele tiden vidst, at jeg på et tidspunkt skulle tage beslutningen. Nu havde jeg fået job i en virksomhed, så det var oplagt, og beslutningen var ikke så svært, siger Mathias Schlie.

- Men det er selvfølgelig det, jeg har lavet i de sidste mange år af mit liv, så det er noget, jeg kommer til at savne, siger Schlie.

Det blev altså til over 130 1. divisionskampe hos blandt andre Vendsyssel FF, Hobro IK og FC Fredericia. I Hobro blev det også til tre Superliga-kampe, og Schlie er overordnet set tilfreds med udfaldet af karrieren.

- Det blev til en karriere, hvor jeg har fået lov at leve af min hobby. Jeg har ikke levet fedt af det, men jeg har fået smør på brødet på grund af min hobby, og det har jeg altid sat utrolig stor pris på - det har været fedt, siger Schlie.

- Jeg fik godt nok lidt Superliga-spilletid i Hobro, men jeg mangler måske lige det sidste, hvis det skulle have været rigtig, rigtig fint. Jeg ville gerne have haft nogle flere kampe i den bedste række, men det blev det ikke til.

- Det blev derimod til nogle fede år i den næstbedste række, hvor niveauet er blevet højere og højere. Det har været megasjovt og megafedt. Der har været mange skuffelser, men også mange opture, og jeg er bare glad for at have været med i så mange år, siger han.

Mathias Schlie fortæller, at han har haft tilbud fra blandt andre Brabrand, siden han stoppede i Vendsyssel. Men end ikke hyggebold er på planen lige nu.

- Ikke lige til at starte med. Det kan godt være, jeg kommer til at tænke, at jeg rigtig gerne vil det. Men lige nu indstiller jeg det hele, og så bliver det fuld fokus på mit job og min familie, siger Mathias Schlie.

Det blev i løbet af karrieren til et enkelt udlandseventyr. I efteråret i 2015 var Schlie således en tur i Island, hvor han tørnede ud for Valur, som han også vandt pokalturneringen med.

nicolai@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april