Luk

Mathisen matchvinder i Falkensberg-sejr

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Falkenbergs FF - Djurgården 3-2
Allsvenskan
6' 1-0 Carl Johansson
16' 1-1 Emir Kujovic
49' 2-1 Nsima Peter
52' 2-2 Fredrik Ulvestad
74' 3-2 Marcus Mathisen

Danske Marcus Mathisen scorede det afgørende mål, da Falkenberg FF i bunden af Allsvenskan vandt med 3-2 over Djurgården fra den øverste del af tabellen.

Der var en andeplads på spil for gæsterne Djurgården, der søndag var taget til Falkenbergs FF's hjemmebane i jagten på tre point.

Hjemmeholdet, der startede med danske Marcus Mathisen på den centrale midtbane, skulle bruge de tre point til at spille sig ét point fra den rigtige side af nedrykningsstregen.

Begge hold havde derfor motivationen i orden, og det viste hjemmeholdet efter blot seks minutter, da Carl Johansson bragte dem foran på et hovedstød på et hjørnespark.

Udligningen kom efter 16 minutter, hvor gæsternes Emir Kujovic headede bolden i mål med et kraftfuldt hovedstød på et højt indlæg.

Føringsmålet for Falkenber FF kom fire minutter inde i anden halvleg, da Nsima Peter scorede på en nedfaldsbold en meter fra målstregen.

Føringen holdt dog blot to minutter, før Fredrik Ulvestad hamrede bolden op i målhjørnet på et hårdt sparket straffespark.

Forløsningen kom for hjemmeholdet med godt et kvarter tilbage af opgøret, hvor danske Marcus Mathisen på en høj bold i feltet hoppede højest og headede bolden i mål til slutstillingen 3-2 til Falkenbergs FF.


Af Lasse Rene
Søndag 17. januar