Luk

Matic: Skal kæmpe om titlen næste sæson

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

Manchester United - FC København
Europa League Slutspil (10/08)
bet365 1,22 6,50 12,00
Oddset 1,25 5,70 12,00
YouBet 1,23 6,75 11,75

Manchester United-midten Nemanja Matic mener ikke, at han og United kan tillade nogen klubber at vinde længe før sæsonen er slut. I næste sæson vil han kæmpe med om titlen.

Manchester United skal kæmpe med om Premier League-titlen i næste sæson, mener midtbanespiller Nemanja Matic, der ikke vil tillade, at et hold vinder med mange runder igen.

Det siger han ifølge goal.com til Uniteds eget magasin Inside United.

- Personligt vil jeg gerne vinde Premier League med Manchester United. Jeg synes, vores klub skal kæmpe med om titlen. Vi skal altid prøve at gøre vores bedste for denne klub. Det gør vi i øjeblikket, og jeg synes ikke, vi kan tillade nogen klub at vinde ligaen med syv eller ti runder igen, så vi skal kampe til slutningen, siger han og tilføjer:

- Vi har et ungt hold, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vores unge spillere har allerede haft nogle sæsoner, hvor de har spillet, så fra næste sæson skal vi kæmpe om titlen. Jeg ved ikke, om vi vinder den, men jeg er sikker på, at vi kan kæmpe med til slutningen.

- Det er mit personlige mål, og jeg tror, mine holdkammerater tænker det samme.

United sluttede som nummer tre i Premier League med 33 point op til Liverpool, som vandt.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

turbocharlie666 14:24          
Jeg tror virkeligt på konceptet med OGS og brugen af de unge, meeeeeeeeen der bliver ikke lukket et så stort et hul til Liverpool og city allerede i næste sæson. Men på sigt tror jeg meget på det. Drømmer stadig om Sancho, han ville kunne blive en sprudlende perle i vores offensiv.
Fletcheristheman 15:01          
United har vel mere brug for en stærk 6´er end Sancho?

Sancho vil være et godt køb, hvis man samtidig køber en 6´er og en stærkt midterforsvarer.

Men hvem skal ud af holdet, hvis Sancho skal spille?
Acheron 3 15:07          
Det kommer ikke til at ske. I så fald skal både Liverpool og Manchester City falde kraftigt i niveau, og mens det er muligt at en af de to konkurrenter gør det så taler sandsynligheden ikke for, at begge gør det.

Kan Manchester United gentage tredjepladsen synes jeg at det vil være et tegn på fremgang på trods af status quo i tabellen, for dermed fastholdes den stabilitet som holdet har manglet i de seneste sæsoner.
Siden_1880 15:35          
Selvfølgelig skal man tro på det og gå efter det, men det er ikke helt realistisk endnu.
Poboy 15:40          
Det kommer ikke til at ske. Vi mangler stadig 4-7 af de rigtige spillere, for at kunne være med. Vore start elleve mangler et par stykker og så er vi virkeligt tynde i dybden.

Der er mange kampe på en sæson, og sancho vil ikke blive et problem for andre. Der skal roteres over en sæson, og jeg tror personligt Greenwood vil blive brugt centralt i angrebet i stedet for på højrekanten...jeg tror også han vil blive bedre der end på kanten.
Rødvinstud 16:48          
Fin udmelding fra Matic.

Man skal gå efter det hver sæson selvfølgelig, men Liverpool og City, tror jeg, vil stadig være foran. Chelsea vil også blive bedre.

Ser man følgende som stærkeste startellever, så mener jeg at en 2-3 positioner bør forstærkes:

------ Martial------
Rash----Bruno---Grønne
---PogBoom--Matic---
Shaw-Harry--Iceman-AWB
-------De Gea------

Hvis vi kalder denne opstilling 4-2-3-1, så mener jeg, at en anden end Martial skal spille spidsangriber. Gerne en spiller, som over flere sæsoner har bevist sig og scoret 20-25 mål hver sæson. Martial har lidt været en nødløsning på toppen, men har løst opgaven flot. Hans primære force er dog at komme lidt mere i fart fra venstresiden, sætte et par mand og trække ind og skyde fra kanten af feltet.

Spørgsmålet er, om Ole Gunnar vil have en ægte spidsangriber med lidt mere fysik. Det vil han måske ikke, selvom det vil give flere muligheder mod forskellige modstandere.

Omvendt skulle Martial så dele venstresiden med Rashford, hvilket nok ikke bliver aktuelt, når de er nr. 1 og 2 på Uniteds topscoreliste.

Matic har gjort det fint, men skal også udfordres på sin plads med tilgangen af en ny CDM.

Og gerne en central forsvarer. Lindelöf har gjort det hæderligt, men skal United op og kæmpe med City og Liverpool, så skal de have en forsvarer på niveau eller lige under Virgil.

Så tilgangene: ST, CDM og CD. Evt. VB og RW.
Clemme_ 18:21          
Hullet skal mindskes, men vi vinder ikke næste år eller næste igen.
Søndag 9. august