Luk

Matti Lund: Altid hårde dueller mod Mike J.

| Eliteserien | 0 kommentarer
Matti Lund: Altid hårde dueller mod Mike J.
Foto: Getty Images

Sarpsborgs Matti Lund Nielsen nyder de hårde dueller mod Mike Jensen og forventer en ny god kamp mod Rosenborg-kaptajnen i lørdagens opgør.

Der er dømt danskermøde i Eliteserien, når Sarpsborg lørdag får besøg af Rosenborg, og Sarpsborgs Matti Lund Nielsen glæder sig til kampen.

Den danske midtbanespiller skal formentlig stå over for Rosenborgs Mike Jensen – en duel, de to spillere har stået i nogle gange efterhånden.

- Jeg har altid nogle gode og hårde kampe mod Mike inde centralt. Vi går altid til hinanden med god energi på en fair måde, og det er altid sjovt at møde ham, siger Lund Nielsen til bold.dk.

- Vi har kendt hinanden længe, da vi har mødt hinanden, fra vi var 10 år gamle med OB og Brøndby, så vi har efterhånden stået over for hinanden nogle gange. Det har været nogle gode, hårde dueller, og det bliver det jo nok også i denne kamp.

Sarpsborg ligger i bunden af Eliteserien og har hårdt brug for point i hjemmekampen mod de forsvarende mestre.

Rosenborg haltede gevaldigt i starten af denne sæson, men er siden kommet i gang, så Matti Lund forventer en svær kamp.

- Rosenborg har fået noget selvtillid, for de er kommet i gang i ligaen og er også gået videre i Europa i denne uge.

- De har sat en god stime sammen af sejre, og det begynder at ligne det gamle Rosenborg-hold, man har mødt de seneste sæsoner, så vi ved, det bliver en meget svær kamp. Det er også en kamp, vi glæder os til, siger Lund Nielsen.

Rosenborg har vundet seks af de seneste syv kampe og har ni point op til topholdet Molde, som har spillet en kamp mere. Sarpsborg ligger under stregen med to point op.


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 18. august