Luk

Matti Lund før udløb: Åben for forlængelse

| Eliteserien | 1 kommentar
Matti Lund før udløb: Åben for forlængelse
Foto: Getty Images

Infoboks

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Eliteserien (19/08)
bet365 2,20 3,40 3,20
NordicBet 2,39 3,55 2,90
Oddset 2,30 3,45 2,80

Matti Lund Nielsens kontrakt med Sarpsborg udløber til nytår. Han er åben for at forlænge samarbejdet med klubben.

Matti Lund Nielsen har spillet i norske Sarpsborg siden sommeren 2016, men Nielsens kontrakt med klubben udløber til nytår.

Sarpsborg har meldt ud, at klubben gerne forlænger aftalen, og det afviser Matti Lund Nielsen heller ikke.

- Jeg har haft en super god tid heroppe, hvor jeg har spillet en masse kampe, og det har været et fantastisk sted at være. Jeg er selvfølgelig åben for at blive i klubben, hvor jeg har været så glad, siden jeg kom hertil, siger Lund Nielsen til bold.dk. 

- Det nytter ikke noget, at jeg løber og har fokus på, hvad der skal ske i fremtiden, så jeg koncentrerer mig om at spille fodbold og gøre det bedste for holdet. 

Mens Matti Lund Nielsen sagtens kan se sig selv fortsætte i Sarpsborg, understreger han også, at han med få måneder til kontraktudløb er nødt til at forholde sig til, hvad der ellers kommer af muligheder.

- Når man nærmer sig udløb, må man på et tidspunkt gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad der skal ske, så mens jeg er åben for at forlænge min aftale, må jeg også se på, hvad der ellers kommer.

- Når man har kontraktudløb er man nødt til at være åben for alt, for man risikerer at stå uden job i løbet af nogle måneder. Det er sådan, vilkårene er.

Kan danske klubber være aktuelle for dig?

- Det kan det selvfølgelig. Jeg har været rigtig glad for min tid i Sarpsborg, så jeg er meget åben for at blive her i klubben, men må også se på, hvad der kunne komme af tilbud fra Danmark eller andre steder, siger Lund Nielsen til bold.dk.

31-årige Lund Nielsen har en fortid i klubber som OB, Lyngby, FC Nordsjælland og en række italienske klubber.
 


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

bruger 172415 18:06          
Kom til Brøndby if
Søndag 18. august